![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
night at the museum - nawet mo***380;na zobaczy***263;
the last kiss - s***322;aby step-up - powielanie schematu (flashback, dirty dancing...) don(2006) - dobre kino z bollywood blood diamond - Leo***347; coraz lepszym aktorem jest i filmy z nim wywieraj***261; pozytywne wra***380;enie |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A dzisiaj może jeszcze przejdę się na Apocalypto ![]() Obejrzałem natomiast wczoraj dwójkę Piratów z Karaibów. Uczucia mam w sumie mieszane.. z jednej strony film nie był aż tak zły, jak słyszałem. Z drugiej natomiast.. Dobry może też nie był, ale bardziej w sensie, że nie było dobry dla mnie. Mam wrażenie, że dwójka skierowana jest do zupełnie innej grupy odbiorców niż część pierwsza. Ta była to obejrzenia praktycznie przez każdego, natomiast dwójka jest zdecydowanie bardziej.. 'dziecęca'. Mam wrażenie, że optymalny wiek to 12-14 lat i wtedy rzeczywiście można się dobrze bawić. Dla starszych osób zbyt wiele jest absurdalnie głupich momentów, które skutecznie zniechęcają do dalszego oglądania. Tak czy inaczej film nie jest specjalnie zły - dla mnie 6/10.
![]() |
![]() |
Tagi |
film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|