![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
..::Niedostępny::..
Data rejestracji: 17.10.2005
![]() |
Piraci z Karaibów III:
Jak dla mnie ostania cześć piratów jest najbardziej zagmatwana ze wszystkich... Tyle osób tu spiskuje przeciwko innym i tak szybko zmieniają się strony do których należą że momentami naprawdę ciężko się połapać... Czyli ogółem cała fabula jest trochę poplątana(widoczne jest to że Jack zmienia się w Willa i na odwrót-chodzi mi o sposób działania czyli np. myślenie tylko o sobie)... Można odnieś wrażenie że jedynka jest o Jacku, dwójka o Willu, a trójka o pannie Swann...Oczywiście jak to "Piraci (...)" nie obeszło się bez śmiesznych scenek i zabawnych dialogów... (jest kilka naprawdę dobrych scenek - np. ślub na statku)... Jednak o ile pierwsza cześć była wiarygodna(właściwie nie było nic w co można by nie uwierzyć), druga miała już dość sporo fantastyki, tak 3 część jest jak dla mnie trochę nią przebajerowna... ogółem rzecz biorąc film nie jest kompletnym zerem ale nie jest też rewelacją(jak dla mnie można go spokojnie obejrzeć do końca ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
film, najlepszy film, wybór filmu |