![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2476 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E.T. w***322;a***347;nie obejrza***322;em.
fajny go***347;ciu z tego E.T. jak zajrza***322; do lod***243;wki to sa***322;atk***281; ziemniaczan***261; wywali***322; psu i od razu wiedzia***322;, ***380;e browar jest najlepszy ![]() muzyka fajna a Drew Barrymore powala swoj***261; gr***261; ![]() fajna bajka...z 1982 roku ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2477 | |
Precz z internetem
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2479 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Co prawda dalej wahałem się czy obejrzeć, czy może jednak spróbować w kinie, ale z powyższych powodów włączyłem. Dodatkowo po filmie z Willem Smithem, które ostatnio naprawdę cenię jako aktora, obiecywałem sobie naprawdę dużo. Jednocześnie nawet po niezbyt zachęcającym początku dałem mu duży kredyt zaufania i oglądałem dalej. Ale nie zobaczyłem nic interesującego. Domyślam się, co chciano w tym filmie przekazać, ale.. no właśnie - problem w tym, że musiałem się tego domyślać, bo nawet dobra jak zawsze (chociaż tutaj tylko dobra) gra Smitha nie wystarczyła, aby to pokazać. Może problemem filmu było to, że był on za krótki - bo mamy tu wstęp, później SPOILER!!! kilka wycieczek, wydarzenie z psem, spotkanie i.. koniec. Tak naprawdę nie było tu czasu, aby pokazać rozterki, poczucie osamotnienia i całą gamę emocji, która by się podczas tego pojawiła. Całość zdarzyła się za szybko i w efekcie otrzymaliśmy banalną historyjkę o wampirach (mniej więcej) pokroju Resident Evila. Spodziewałem się więcej i może dlatego się rozczarowałem. Nie była to ani bezmyślna rąbanka w stylu Residenta, ani dobrze przygotowany film psychologiczny. Wyszło coś po środku - co jednak według mnie nie usatysfakcjonuje wielbicieli żadnego z wymienionych gatunków (ja generalnie lubię obydwa). Tak ja to widzę i oczywiście każdy może odebrać to po swojemu.
![]() |
![]() |
#2480 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"I`m a legend" to juz 4 ekranizacja powiesci Richarda Mathesona, i od razu mowie najgorsza.
Ni to horror, ni to studium samotnosci, ni to s&f, tak naprawde - ni pies, ni wydra, cos jakby na ksztalt swidra, mowiac slowami poety ![]() Zwykla guma do zucia dla oczu i zabieracz czasu. Jezeli chcecie wiedziec naprawde o co chodzi - przeczytajcie ksiazke. A ten film - no coz, mozna zobaczyc, wiekszej szkody nie przyniesie, wieksze glupoty pokazuja w TV, wiec - mozna ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2481 | |
Precz z internetem
![]() ![]() ![]() |
Moim zdaniem je***347;li chodzi o ten film to chyba wszyscy maj***261; po cz***281;***347;ci racj***281;.
To prawda.Animacje niczym z pierwszej po***322;owy lat 90'tych.To jedna z wi***281;kszych bol***261;czek tego filmu.Generalnie te nocne stwory zepsu***322;y film. Cytat:
Pierwsza rola Willa Smitha kt***243;ra mi si***281; podoba***322;a. Tysz prawda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2482 | |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Twoja teza jakoby will smith przebil marca dacascosa jest wiecej niz odwazna. Bo mowimy o: -last man on earth (vincent price ![]() -omega man -i'm omega (albo jakos tak) -i'm a legend Chyba zbytnio nie pomieszalem tytulow. Zastanow sie i odpowiedz jeszcze raz ![]() A moze by zrobic forumowa liste must see? Co jakis czas wprowadzac ankiete wielokrotnego wyboru z kilkunastoma filmami. Od kilkunastu glosow film laduje na liscie. Chociaz z drugiej strony jest juz top 250 imdb ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2483 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
Cytat:
Jak by nie bylo z S&F i okolicami jestem zwiazany od wielu lat ![]() I mimo, ze Wila Smtha nawet lubie, to i ten film i "Ja, Robot" naprawde sa marne, wrecz kiepskie. I tylko "Faceci w czerni" ratuja jego reputacje. A ksiazka jest nie do pobicia. Ksiazki rullezzzzzzzzzz ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Czym dacascos przebil smith'a ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2485 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() Faceci w czerni też są nieźli (jedynka), ale to już dla mnie inny rodzaj filmu (choć niby i to i to SF).
![]() |
![]() |
#2486 | |
Precz z internetem
![]() ![]() ![]() |
American Gangster
Cytat:
Godziny szczytu 3 Dosy***263; fajny, momentami naprawd***281; ***347;mieszny.(6/10) Ostatnio zmieniany przez Burt : 18.01.2008 o godz. 01:35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
W czwartek jedziemy ze szko***322;***261; na Skarb Narod***243;w lub I am Legend..
Ciekaw jestem na co by***322;oby lepiej jecha***263; - mo***380;e da***322;oby si***281; jeszcze zmieni***263; decyzj***281;.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
J***281;k czarnego w***281;***380;a
***346;wietny film ![]() ten wpis warty przeczytania http://www.filmweb.pl/topic/737005/7...a+Brewera.html Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 20.01.2008 o godz. 18:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |