Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Film i Muzyka

Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 21.03.2008, 01:46   #11
Burt
Precz z internetem

Data rejestracji: 20.10.2005
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości

Aha, no i to chyba jeden z filmów najlepiej pokazujący rzeczywistość wojenną. Oczywiście, spece pewnie zaraz wytkną wiele nieścisłości, ale te fruwające kawałki ciał i skutki działania broni rzeczywiście są przekonywujące. Przynajmniej tak, jak w Szeregowcu. W sumie równie dobrze można się było trzymać sposobu przedstawiania z poprzednich części, ale ten chyba miał na celu pokazanie czegoś więcej (niekoniecznie flaków ) i to się według mnie udało.

Film przynajmniej dobry, polecam nie tylko fanom Rambo Dla mnie 8,5/10
Tu masz rację efekty działania 50cal są świetne i przypuszczam, że trafienie 12mm pociskiem daje takie właśnie efekty.Pierwszy raz widziałem tak realne i krwawe sceny.
Jedyne co mnie zdziwiło to strzelanie "po cichu" z tej snajperki bez tłumika i brak reakcji wartowników.Przecież taka armata to robi straszne bummm.

Co do oceny filmu to się nie zgodzę...........

Tagi
film, najlepszy film, wybór filmu

Twoje uprawnienia: