Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Filmy, które warto obejrzeć :) (https://forum.cdrinfo.pl/f26/filmy-ktore-warto-obejrzec-46663/)

B@rtek 19.01.2005 21:57

@Eliasz ja ostatnio oglądałem "Na tyłach wroga" :D

Moge polecić tylko jak liczysz na jakąś super szybką akcję to nie oglądaj :nie:

MacGyver 19.01.2005 21:58

Cytat:

Napisany przez bubson
11. Elektra (ale tak pol na pol - nie jest super ciekawy ten film, jedynie glowna aktorka jest, hmm...intersujaca )

...Jennifer Garner znana jako Agentka o 100 twarzach ;)

Stef 19.01.2005 22:01

sky capitan - pierwszy film ktory wylaczylem po 15 minutach ogladania. moze potem byl warty obejrzenia,ale po 15 minutach nie zaluje ze go wylaczylem. mialem wersje dvdrip,ale jak go wlaczylem to yslalem ze ogladam mizerna kinowke,a to sie okazalo,ze tak ejst film nakrecony....
jakos mnie to nie przekonuje,choc pomysl moze i dobry.

super size me-extra film,tylko nie wiem czemu podczas filmu chcialo mi sie ciagle jesc;)

collateral-fajny film,niezle sie oglada,ciekawy

r point-tez dosc ciekawy...

dziewczyna z sasiedztwa-fajna bajeczka,bo takie cos w rzcezywistosci chyba sie nie zdarza,ale nie patrzac na to...... bardzo dobra komedia :)

wiekszosc filmow ktorych wymieniacie widzialem,ale max w polowie,bo mm jakis taki dziwny "dar" ze w pozycji horyzontalnej zasypiam po ok 20 minutach,wiec jak ogladam film,to ok polowe filmu pamietam a potem to juz tylko marzenia senne :)

aha.moge sie wypowiedziec co do filmow animowanych, bo z tych to chyba widzialem wiekszosc.bo dla siostry nagrywam ;)
najlepszy to shrek 1-nie do pobicia. shrek 2 i epoka lodowcowa tez a niezle.
mulan,lilo & stitch-jak sie ma dobry humor to naprawde sa smieszne:)
rybki z ferajny- film OK,nawet chyba bardziej dla starszych niz dla malych dzieci ;)

PS. widzieliscie taki film Kung Pow?
najbardziej chora komedia jaka widzialem.... chora,ale bardzo zabawna...szczegolnie jak sie ja oglada na imprezie :)

maj3 19.01.2005 22:01

Cytat:

Napisany przez Eliasz
Oglądałem :P w sumie to już nie pamietam tytułów a nie chce mi się przewałać CDeków;), ale jeszcze kilka filmów z tego gatunku oglądałem.
A widzieliście film "Byliśmy żołnierzami" czy coś takiego? warto ściągnąć??

fajna wojenka duzo trupów
fajne sceny z napalmem
po co sciagac mam na dvd
aha niedawno było wydanie jako dodatek do jakis gazetki za parenascie pln

MacGyver 19.01.2005 22:08

Cytat:

Napisany przez Stef
PS. widzieliscie taki film Kung Pow?

Oglądałem ;p Fajny motyw z krową :haha:
IMO bardziej chorym filmem jest Chłopaki na Ibizie :ysz:

czero 19.01.2005 22:21

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Oglądałem ;p Fajny motyw z krową :haha:
IMO bardziej chorym filmem jest Chłopaki na Ibizie :ysz:

Orgasmo, albo Top Secret widziales z nastawieniem na ten ostatni [super/idiotyczna komedia z valem kilmerem] :haha:??

legion 19.01.2005 22:24

http://www.apple.com/trailers/fox/fa.../FF_large.html

@woitas ta sama Alba :D tez w tym filmie :D

http://www.elektramovie.com/shell.php?cc=pl

smolik 19.01.2005 22:47

Cytat:

Napisany przez Eliasz
A ja lubie m.in. filmy wojskowe, czyli coś w stylu
Delta Force Black Hawk Down
Szeregowiec Ryan
Tears of the Sun - polecam oglądnąć ten film
i jeszcze kilka innych. Macie jakieś ciekawe tytuły z tego gatunku??

Polecam "Enemy at the Gate" - "Wróg u Bram" świetny filmik.
"Tears of the sun" - "Łzy słońca" z Brucem Willisem o ile sie nie mylę filmik spoko.
A tak na gorąco to własnie jestem po obejrzeniu "Ong Bak" tajlandzki film który polecam milośnikom wschodnich sztuk walk i nie tylko.
Świetne sceny walk prosta fabuła ale myslę że naprawdę warto obejrzeć ten filmik a nie tylko te amerykańskie "superprodukcje".

Kasprzak 19.01.2005 22:50

Notatnik (The Notebook) - polecam,swietny film na walentynki, wiele osob powie romansidlo, ale fajne.
Love Actually - komedia romantyczna...cos na wzor Cztery Wesela i Pogrzeb. Tez swietne.
O dwóch takich co poszli w miasto (Harold and Kumar Go to White Castle) - swietna komedia. Tematy przewodnie -> "Jaranie", "laseczki", "zabawa"
Egzorcysta - dobry film
Załadnik wszyscy pewnie znaja, Tom Cruise...dobry film
Aviator dobry
Vanilla Sky on ciagle mi sie podoba :);d
Dodgeball - komedia, i do tego ta gra...
Córka prezydenta - tez moze byc, lekki film
Sky Captain podoba mi sie za pomysl
Wszystkie wyzej wymienione w pozostalych postach widzialem i tez polecam bo ciekawe pozycje...:) a szkoda pisac tego samego w moim poscie...

ps czekam na...Ocean's Twelve - Dogrywka i National Treasure moze byc fajny jeszcze

Edwardo 19.01.2005 22:58

Casshern
kto ogladal to gratuluje, kto nie ogladal niech zaluje i szybko zassa
film moim zdaniem przejefajny
hmmm zle okreslenie
nie da sie go opisac jaki jest
polaczenie kultury mangi, japonskiego kina, amerykanskiego kina, efektow w stylu matrix i wogle i w szczegole.
nie bede pisal o przeslaniu filmu, bo poprstu za duzo pisac.
jak dla mnie film lepszy od niejednego filmu psychologicnzego itp...

acha, warto dodac ze cala (a przynajmniej wiekszosc) scenria filmu jest generowana na kompie

edit: skad zasysacie wasze kopie bezpieczenstwa?
ja uzywam filelist
ale widze ze tam nie ma niektorych tytulow co wymieniliscie

ed hunter 19.01.2005 23:24

9 LIVES z Wesley`em Snipes`em - niezła akcja.

woitas 20.01.2005 06:59

Cytat:

Napisany przez legion

:) thx

Burak_PL 20.01.2005 08:40

Cytat:

Napisany przez kraluk
Mówicie o tym filmie, a ja go wogóle nie kojarze... Mógłby ktoś mi przybliżyć fabułę tegoż filmu??? Nie piszcie, że jest o mcdonalds, bo tyle wiem:)

Koleś przez miesiąc żywi się w MacDonaldzie w zżera tony McChickenów, Big Maców........itd. no i wygląda jak wygląda.

A po tym filmie w McDonaldzie dali ultoki z listą czynności i tym ile kalorii spalamy podczas wkonywania ich. Icha odpowiedź na w film (Nasze jedzenie nie tuczy ludzi tylko też, zę mają mało ruchu) czy jakoś tak......:P

A co do innych filmów polecam Sekretne Okno z J.Deepem, Ladykillers ale nie był tak "super", ale wypowiedzi psora były fajne 8 )

Predi 20.01.2005 10:57

ja polece:
1) phone booth (nie wiem czy drugi wyraz dokladnie tak sie pisze)
2) hero
3) wrog u bram
4) I robot
5) eguilibrium
6) wieczny student
7) kaena (tylko wersja eng!)
8) chronicles of riddick
9) white chicks

na razie tyle mi sie przypomnialo ;)

Lukash 20.01.2005 11:54

Jeśli chcecie obejrzec naprawde cos dobrego to polecam Rozrabiaki w Waszyngtonie(Senior Trip) komedia 1995 roku ale najlepsza komedia pewnie sporo osob widzialo ja jej szukam w necie ale nigdzie nie ma....http://www.filmweb.pl/Film?id=34294

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:38.