![]() |
Mi się podobały filmy:
Underworld Pojutrze a mam zamiar iść na: Alexander Upiór w operze... |
Aleksander - szkoda czasu
Mówisz że idziesz na Aleksandra ??
A ja Ci powiem że szkoda czasu. :nie: :) :) Pozdrowienia :klotnia: :) |
wszyscy wieszaja psy na alexandrze, jeszcze ani jednej pozytywnej opinii o tym nie slyszalem
az sie sciagac nie chce :| |
o kurcze, a ja dostalem oferte pojscia do kina [z klasa..] i co? 18zl w sumie - bilet + autobus :|
pozdro ;) |
za 18pln masz 3 piwa w kanjpie, 6 w knajpie studenckiej, 9 w akademiku/sklepie
albo inaczej - 7-8 plyt dvdr, 18 cdr (wszystko verbatim oczywiscie) albo niezle winko... || szkoda kasy na kino, przynajmniej na taki film ;) |
Cytat:
Cytat:
a i jeszcze na paczke fajek wyzbierasz :D |
Cytat:
a nie na jakims emule || czy innym bazarku:fiu: |
Edwardo - na takie wynalazki to juz za stary jestem - watroba drastycznie traci toleracje z momentem oblania dyplomu ;) potem sie juz uwaza so sie pije :D
Maj3 - a to co innego |
Cytat:
|
Cytat:
albo dokładasz 22 i łapiesz AIDS i zapalenie wątroby typu c od tirówki || |
Cytat:
|
Ja na razie się z niczym nie dopiszę, bo ostatnio nie mam w ogóle czasu, żeby oglądać filmy, ale zainteresowało mnie kilka pozycji, które wymieniliście i mam pytanie. Które z poniższych na pewno NIE ma jeszcze w DVDRip?
National Treasure (Nicolas Cage) Kung Pow Rybki z ferajny Top Secret Ong Bak Harold and Kumar Go to White Castle Casshern Chronicles of riddick The Perfect Man R Point AKA National Lampoon's Senior Trip I jeszcze mam pytanie, jaki jest oryginalny tytuł Rybek z ferajny? |
Oryginalny tyytul "Rybek..." to Shark Tale, a co do kopii to sie nie orientuje...
|
Casshern jest w dvdripie, nawet 2xcd
Shark Tale tyz dvdrip tylko chyba jeszcze nie ma pldub inne nie wiem... |
Na pewno Nie ma
National Treasure |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16. |