![]() |
Postanowili wziąć przykład z kurnika i wystawili aukcję dla reklamy. Co jest oczywiście niezgodne z regulaminem allegro. Jaka jest prowizja na allegro od powiedzmy 200 tys? :)
|
57,30 zł plus 0,30% kwoty powyżej 5000,00 zł
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie da rady. :nieee: Sprzedałem ostatnio i są do mnie pretensje, że to Rycho sprzedał wcześniej innej osobie. ;p
|
Poważnie? :wow:
To już wiem, za co ostatnio pije. |
Za zdrowie...
|
Cytat:
hahahahahahaha :rotfl::>:spoko: |
Smiech na sali.
|
Sokar:
Cytat:
|
Za mało znam sprawę, ale podejrzewam,że wszystko rozbija się o pieniądze. Utrzymanie serwera kosztuje. Ale mam też taki cichy własny wniosek. Hatak poszedł w rozwoju trochę za daleko. Czy nie wystarczały Hatak.PL jako forum Gwiezdnych Wrót i Napisy24.pl ? Hatak próbował się rozwijać a okazuje się,że userzy potrzebują tylko NAPISÓW ....
|
Cytat:
Ciekawi mnie co Ci wszyscy krzykacze zrobią jak te serwisy znikną? Może i napisy będą się pojawiać dalej ale już nie muszą być takiej jakości jak te na hatak czy napisy24. Polska mentalność - każdy by chciał mieć wszystko za darmo. |
Ta mentalność powstała w latach kiedy weszły do PL pierwsze kompy. Starzy korsarze pamiętają czasy kiedy naprawdę wszystko było za free. Teraz okazuje się,że za wszystko trzeba płacić. Nawet za nielegale ???
A tłumacze pracowali przecież za darmo. I chyba tak pracują do tej pory. Nie sprzedawali swoich napisów tylko dodawali do serwisu dla innych ludzi. Dzielili się. Na Chomiku ludzie dostosowują napisy do plików mkv. I zamieszczają. Też za free. |
Jeśli o mnie chodzi, to raz tam na konto premium wpłaciłem ale to co oferowali w jego ramach to raczej mizeria - w zasadzie źle to zrobili bo więcej już nic nie wykupiłem.
Ja na ich stronach lubię czytać newsy, zapowiedzi, trailery, spoilery itd. napisy też wiadomo lubię -więc chyba wykorzystuję te serwisy raczej w całości. Jednak co fakt to fakt oni za bardzo się rozdrobnili na te wszystkie serwisy ! Bez problemu wystarczyłby Hatak i Napisy24. Pomijam, że sokar z tym prywatnym oświadczeniem pojechał nieźle, zaszczuli go trochę... |
ale ma 100% racji, za serwer trzeba placic, a gdy jest oczekiwanie na jakies napisy to trzeba niezlej maszyny/hostingu zeby to nie padlo. ludzie tego nie rozumieja, potrafia za to swietnie wyzywac
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:25. |