![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
w operze:
1. wpisać w pasku adresu opera:cache 2. zaznaczyć pokaż pliki video 3. z listy domen wybrać itvp.pl i podgląd 4. kliknąć LPM by zapisać plik ![]() Wszystko jest na fotce. Plik waży 497,1 MB. Rozszerzenie zmienić na flv ![]() i bezpośredni link do pliku |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.05.2010
![]() |
OJ dzięki
![]() Co prawda nie mam punktu 2 i 3 ale o włączeniu filmu link wyskoczył jako pierwszy w tabeli ![]() Wyświetliła mi się pojedyncza strona po wpisaniu opera:cache Ale dzięki za wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
![]() jakby co, najnowsza Opera -> 10.54 polecam instalację "na czysto" http://my.opera.com/desktopteam/blog...-and-bug-fixes |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tak z ciekawości, zainstalowałem nową operę, wszedłem na itvp.pl odtworzył się kawałek filmu i jak wpiszę opera:cache ... otwiera się wszystko jak powinno... zaznaczam pliki video...wybieram itvp... albo wszystko co oglądałem do tej pory i nie ma nigdzie pliku który ma być plikiem video do pobrania... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
![]() ![]() |
wszystko co oglądałeś do tej pory zostało zastąpione innymi świeższymi danymi zapisywanymi w keszu. W preferencjach w ustawieniach historii zwiększ pamięć podręczną na dysku (widzę, że max 400MB - trochę mało...) powinno pomóc na krótsze filmiki, a dłuższe/dużo MB ściągać jak wyżej.
edit: ok znalazłem ![]() zwiększenie keszu do woli tj. na ile dysk pozwoli ![]() wklej to w pasek adresu: opera:config#DiskCache|Size edit2: a może lepiej ![]() opera:config#DiskCache|MediaCacheSize Ostatnio zmieniany przez Pierwszy : 10.05.2010 o godz. 23:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|