![]() |
Cytat:
Chociaż jak patrzę na niektóre tytuły na tej liście, to mam wątpliwości, jak powstawała.. Ale conajmniej kilka perełek też jest :) Ale pomysł mi się podoba i spróbuję go realizować. Pozostaje pytanie - skąd to wszystko wziąć ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Czekam, aż powstaną wypożyczalnie internetowe. Tak, żeby można było przelać kilka złotych i z dobrych łączy ściągnąć film (z jakimś zabezpieczeniem, które po dniu czy dwóch uniemożliwia odtworzenie, albo pozwala jedynie na jedno lub dwukrotne włączenie). To dla mnie idealne rozwiązanie. |
Cytat:
oni wysylaja ci film na plycie ktora po otworzeniu opakowania daje sie ogladac trzy, cztery dni ... pomysl uadl bo 'zieloni' chcieli za duzo kasy za "ekologie" ... jak na teraz masz sklepy masz torrentowe(bykowe) i oslowe :D |
Cytat:
znalazlem wzmianke o tym formacie w Chipie: http://www.chip.pl/archiwum/sub/article_33084.html |
dawa***263; screeny :klnie:
|
@pops zgadl, jego kolej ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Zastanawiałem się jeszcze wczoraj, jak można by rozwiązać technicznie taką wypożyczalnię i wymyśliłem coś takiego ;) Zapisuje się normalnie, z weryfikacją danych itp. (coś jak w Allegro), następnie w jakiś sposób płaci za film (czy to kartą, czy przelewem) i ściąga. Natomiast jego 'oddanie' polegałoby na tym, że robimy jakiś program, który 'analizuje' film wycinając z niego kilkadziesiąt sekundowych kawałków, co 'szatkuje' film, tak że potem już się go praktycznie nie da oglądać. Program ten tworzy z tego jeszcze archiwum, którego wielkość nie powinna przekraczać 1MB i to odsyła się jako zwrot filmu. Tam jest do analogicznego programu wpuszczane, analizowane (bo wiadomo, że to archiwum za każdym razem musiałoby być inne, żeby w internecie nie pojawiły się po tygodniu próbki do wszystkich filmów.. Ale np. przyznawanie tutaj unikalnego kodu (sposobu kodowania) indywidualnie dla każdego klienta mogłoby rozwiązać sprawę). Pomysł mi się podoba, ciekawe czy dałoby się go rozwiązać technicznie, ale nie wydaje mi się to niemożliwe. Tak więc teraz tylko sprzedam do niego prawa autorskie i zaczną się tworzyć wypożyczalnie online :D |
przpraszam, ale jestem zaj***281;ty i nie mog***281; da***263; teraz screena, jak kto***347; jest ch***281;tny to prosz***281;.
andrzejj9 kto***347; ju***380; wpad***322; na to przed tob***261;, dzia***322;a troch***281; inaczej i nazywa si***281; DRM ;) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
World's Fastest Indian
|
Cytat:
www.movielink.com www.cinemanow.com www.cinemadownload.com www.freemoviesaccess.com www.sharedmovies.com www.movieadvanced.com www.internetdownloads.org amzon ma tez taka usluge uruchomic TU w polsce tez ma ruszyc TU swoja droga to wydaje mi sie ze szukasz dziury w calym by film obejrzec ... :> a to za daleko, a to trzeba zwrocic, a to za drogo ... a to dlugo sie bedzie sciagac :D ja lubie filmy i dla mnie kupienie nie tworzy problemow - allegro.pl czy tez astabe.pl ... top250 imdb posiadam w oryginalach pudelkach tylko juz nie mam miejsca by to trzymac :ysz: |
Panowie za***322;***243;***380;cie sobie temat "Zachodnie klepu z filmami on-line"
a nie czatujecie w takim fajnym topicu :taktak: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:51. |