![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#781 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnim stwierdzeniem jestem urażony. Bardzo.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#782 |
Guru
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dom - brazylijski o narkomanach podobno na faktach.
![]() |
#783 |
![]() |
Kierunek NOC na netflixie, polecam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
W tym momencie brak czasu na seriale, ale 15 lat (coś koło tego) temu "Miodowe lata". Wznowiono powtórki, więc zdarza mi się obejrzeć.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Głupi Yasio
1-szą serie, drugą można spokojnie odpuścić.
A jak jeszcze przeczytałeś Starość aksolotla Dukaja - to bebe miał Cie na oku ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Koniec "Świata według Kiepskich" - takie info krąży w sieci. Wielkim fanem nie byłem, ale często oglądałem.
Ostatnio zmieniany przez SEBAW : 18.06.2022 o godz. 11:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polecam bardzo mocno seriale, które są na AppleTV, w szczególności:
Rozdzielenie, Fundacja, Lśniące Dziewczyny, The Morning Show i jak coś luźniejszego (ale nadal trzymającego poziom) to WeCrashed lub Acapulco. Naprawdę solidne produkcje! :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Głupi Yasio
Dodam, z ciekawych, dla mnie (czyli w moim guście) Kulawe konie, Chance z doktorem House w zupełnie innej roli,
i zupełnie z innej beczki -Boys, choć powiem szczerze, te adaptacje komiksów to dno, plącz, zgrzytanie zębów i martwica mózgu (moim zdaniem oczywiście), jeszcze Wąż z Essex, no i może Nocne niebo.
![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
Cytat:
Z racji poprzednich firm i zajęć, gdzie w dużej mierze wspierałem działy marketingowe, po części też wiele się dokształcałem w materii przekazu i to mnie też zdrowo zraziło choćby do kiepskich. Owszem, dla jednych to wciąż jakaś rozrywka, dla innych nostalgia. Dla mnie jest to jednak krzywe zwierciadło tego, jak nas jako społeczeństwo widzą. Z jednej strony niby niewinne i niskolotne żarty, ale z drugiej strony tak jak na weselu grają muzykę która ma pogodzić i przypaść ogółowi, podobnie z tym co ma największą oglądalność tak i tutaj wystawiają nam rachunek "tym jesteś, co jesz"... Kolego, oczywiście bez urazy. Jak powiedziałem, najbardziej bawiły mnie pierwsze sezony, później to przestało już być śmieszne czy zaskakujące. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Oraz spin-off Yakamoz S-245 - akcja dzieje się w tym samym czasie co Kierunek Noc tylko, że tu mamy łódź podwodną.
![]() |
![]() |
#791 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Zgodzę się z Tobą. Pierwsze odcinki były reżyserowane przez Okił'a Khamidow'a (1-282) i to był klucz do sukcesu. Następnym reżyserem był Patrick Yoka (283-528), a potem Adek Drabiński (529-576).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
eŁDeZet Ma(j)ster
Data rejestracji: 05.04.2005
Doctor Who powrócił z kolejnym specjalem i... 14-tym Doktorem, moim ulubionym
![]()
![]() |
#793 |