![]() |
Wayward Pines pierwsze 6 odcinków to miazga mózgu. Ale reszta włącznie z finałem zawodzi :(
|
@up
A piąty w sumie trochę rozjaśnia :P Ja włączyłem Dominion, fajny klimat pierwszego sezonu, a do tego grają same fajne dupy :szczerb: |
Cytat:
|
Mr Robot 1 odcinek zapowiada się świetnie. Zaraz zabieram się za dwa kolejne
|
Dominion po Penny.
|
A widzisz. Ja oglądałem 1 sezon i z drugiego to póki co tylko pani detektyw mi się podoba...
|
Zacząłem oglądać Detektywa, pierwszego sezonu nie widziałem, zassało mnie od razu, lecę zrobić kawę i wziąć coś na zagrychę, bo najmniej 2 odcinki ciągiem pójdą. :spoko:
//Kawa, woda, kabanosy z chili, jedziemy! |
[QUOTE=siwymariusz;1330432]
Cytat:
|
[QUOTE=Diabolique;1329366]właśnie zacząłęm Humans. calkiem nieźle się zapowiada. https://www.youtube.com/watch?v=zr3pzYThiKk
Jestem po 4 odc. może być fajne . Chętnie przygarnąłbym tą " służkę " w trybie dla dorosłych :) , ale trzeba by jeszcze ją podkręcić do figlowania :haha: |
Cytat:
|
Zaraz przepale 1 odcinek drugiego sezonu Strain
|
Cytat:
|
extant, falling skies
|
Osmy odcinek, przyznaje, nieco mnie zasmucil... Wychodzi na to, ze nie bedzie trzeciego dna i teoria hibernacji i obudzenia sie w przyszlosci lansowana przez dr Davida jednak okaze sie prawdziwa.
|
No jeszcze 2 odcinki i koniec. Jestem ciekaw co się wydarzy.
Ponoć ma być 2 sezon , ale z inną obsada i inne wydarzenia w WP przynajmniej takie są pierwsze przecieki |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:13. |