![]() |
Star trek xD
|
Cytat:
Kto nie widział Breaking Bad - polecam, jeśli pierwsze 5 odcinków zainteresują tematem, to reszta fabuły już leci. Szkoda mi paru ludzi jednak kilku kibicowałem... no ale bez spoilerów. Trzeba będzie teraz wypełnić pustkę po serialu czymś innym :sciana: |
Zobacz z 2-4 pierwszych odcinków, potem sam będziesz chciał więcej, albo go odstawisz xD
|
Cytat:
No ale nie mogę się zmobilizować . |
A ja oglądam/oglądałem Watahę i trochę się zawiodłem tym, że sezon miał tylko 6 odcinków i w sumie to chyba(?) jeszcze nie wiadomo czy będzie miał następną serię...
|
Cytat:
|
przestaję czytać ten temat do czasu aż zobaczę wszystkie odcinki, a dam rade tylko dwa odcinki dziennie ;)
|
Cytat:
|
to zdradzę koniec, nie będziesz musiał go już oglądać xD
|
Właśnie zobaczyłem swój pierwszy odcinek (1x1) Breaking Bad! :szczerb: Już mi się podoba ;)
|
Alternatywy 4.
|
Serial tak na prawdę nie jest na faktach. To celowe zagranie tak jak było w filmie.
Nie zmienia to faktu ze serial warto zobaczyć. Jedna z lepszych ostatnich produkcji |
Jakby ktoś miał nadmiar czasu to warto zainteresować się FARGO. Opowieść na faktach. Obecnie jest jeden sezon. Naprawdę fajny serial.
|
The Strain - mi sie podoba. Czekam na 2 sezon.
|
A warto...
Koncowka sezonu siodmego (w wykonaniu Moffata) + niesamowity na 50-ta rocznice serialu "The Day of The Doctor" i dopelniajacy dziela "The Time of The Doctor" robia dobra robote i naprawde piekny wstep do historii kolejengo Doktora w postaci Petera Capaldiego. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:32. |