![]() |
Jarre jest genialny albowiem zawsze muzykę dopasowuje do danej kultury, np podczas tego koncertu słychać wiele, akordów typowych dla polskiej muzyki. Posłuchajcie dwa razy może 3, co poniektórzy z dobrym słuchem, i pamięcią zrozumieją co mam na myśli. Ciekawy koncert i bardziej dla koneserów. Jaaz, Folk, Klasyka, elementy industrializmu... Heh nieważne.....
|
Koncert przyjemny choć rzeczywiście bez rewelacji. Przynajmniej przed telewizorem, bo myślę, że tam na miejscu to jednak nagłośnienie i efekty wizualne robiły wrażenie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
ale koncert rzeczywiscie bez 'kolan' ... ale 2:40 peklo |
Hmm byc moze ale przynajmniej nie wyglada groteskowo i zachowal radosc z tego co robi - tryska energia jak mlody gosc
|
Cytat:
|
A u mnie luzik wlasnie powoli dokanczam nagrywac - choc jak mam byc szczery nie rzucil mnie na kolana ten koncert
tak BTW jak to jest, ze mozna tak wygladac jak Jarre w wieku 57 lat ! normalnie respect :serdusz: |
zaraz mnie sieknie !
przerwe w dostawie prądu miałem :| niech to... ! Ciekawe kiedy puszczą retransmisje.. :( |
zaraz sie zacznie :D
ja będę nagrywać do mpeg2 to będzie ładne dvd || |
u mnie to nie dziala :(
i czy da sie to jakos nagrac ?? |
Cytat:
|
To o której w końcu ten koncert i gdzie transmitują.. Skaczę po kanałach i nic nie ma...
|
Cytat:
w takim razie wybacz :zawstydz: myslem ze mozna tu wyrazac swoje opinie, ale jezeli mozna tylko pisac "super, czekam na ten kocnert, on jest swietny itd".... to.... zaspawam lodowke :| |
Cytat:
Ja tam wolę słuchać o koncercie wartościowego artysty niż np.: bełkotu kandydatów na prezydenta ***8211; mimo to nie wchodzę na forum polityczne i nie piszę, że mam to w dupie. Sorry, ale tego typu wypowiedzi są wyjątkowo żałosne ... :( |
a ja mam ten koncert w dupie....
ciesze sie ze wreszcie sie odbedzie, bo wreszcie przestana o nim ******yc w tv.... (( czas antenowy na tego pajaca miesci sie gdzies miedzy papiezem a Malyszem..... boje sie otworzyc lodowki, zeby tam nie bylo czasem wywiadu z nim :| |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:26. |