Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Jean Michel Jarre w Polsce (https://forum.cdrinfo.pl/f26/jean-michel-jarre-polsce-53316/)

memorando 27.08.2005 00:25

Jarre jest genialny albowiem zawsze muzykę dopasowuje do danej kultury, np podczas tego koncertu słychać wiele, akordów typowych dla polskiej muzyki. Posłuchajcie dwa razy może 3, co poniektórzy z dobrym słuchem, i pamięcią zrozumieją co mam na myśli. Ciekawy koncert i bardziej dla koneserów. Jaaz, Folk, Klasyka, elementy industrializmu... Heh nieważne.....

andrzejj9 26.08.2005 23:51

Koncert przyjemny choć rzeczywiście bez rewelacji. Przynajmniej przed telewizorem, bo myślę, że tam na miejscu to jednak nagłośnienie i efekty wizualne robiły wrażenie :)

Calme 26.08.2005 23:31

Cytat:

Napisany przez AleX69
oj tam, oj tam ... maj poprostu dobre wina TAM robia :D

ale koncert rzeczywiscie bez 'kolan' ... ale 2:40 peklo

Nom u mnie do 5GB juz dobija w mpeg2 :spie:

AleX69 26.08.2005 23:28

Cytat:

Napisany przez rycho
Prosta chirurgia czyni cuda.:)

oj tam, oj tam ... maj poprostu dobre wina TAM robia :D

ale koncert rzeczywiscie bez 'kolan' ... ale 2:40 peklo

Calme 26.08.2005 23:21

Hmm byc moze ale przynajmniej nie wyglada groteskowo i zachowal radosc z tego co robi - tryska energia jak mlody gosc

rycho 26.08.2005 23:18

Cytat:

Napisany przez Calme
A u mnie luzik wlasnie powoli dokanczam nagrywac - choc jak mam byc szczery nie rzucil mnie na kolana ten koncert

tak BTW jak to jest, ze mozna tak wygladac jak Jarre w wieku 57 lat ! normalnie respect :serdusz:

Prosta chirurgia czyni cuda.:)

Calme 26.08.2005 23:09

A u mnie luzik wlasnie powoli dokanczam nagrywac - choc jak mam byc szczery nie rzucil mnie na kolana ten koncert

tak BTW jak to jest, ze mozna tak wygladac jak Jarre w wieku 57 lat ! normalnie respect :serdusz:

Patrix 26.08.2005 22:51

zaraz mnie sieknie !
przerwe w dostawie prądu miałem :|
niech to... !

Ciekawe kiedy puszczą retransmisje.. :(

Patrix 26.08.2005 20:49

zaraz sie zacznie :D

ja będę nagrywać do mpeg2 to będzie ładne dvd ||

icemac 26.08.2005 20:39

u mnie to nie dziala :(

i czy da sie to jakos nagrac ??

AleX69 26.08.2005 20:25

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
To o której w końcu ten koncert i gdzie transmitują.. Skaczę po kanałach i nic nie ma...

tvp1 ... lub http://www.itvp.pl/jarre/#

andrzejj9 26.08.2005 20:05

To o której w końcu ten koncert i gdzie transmitują.. Skaczę po kanałach i nic nie ma...

Predi 26.08.2005 15:43

Cytat:

Napisany przez Arepo
Takie frustracje wykłada się przeważnie u odpowiedniego lekarza, a nie w wątku, dla osób, których akurat ten koncert interesuje.

Ja tam wolę słuchać o koncercie wartościowego artysty niż np.: bełkotu kandydatów na prezydenta ***8211; mimo to nie wchodzę na forum polityczne i nie piszę, że mam to w dupie.

Sorry, ale tego typu wypowiedzi są wyjątkowo żałosne ... :(

w takim razie wybacz :zawstydz:
myslem ze mozna tu wyrazac swoje opinie, ale jezeli mozna tylko pisac "super, czekam na ten kocnert, on jest swietny itd".... to.... zaspawam lodowke :|

Arepo 26.08.2005 15:07

Cytat:

Napisany przez Predi
a ja mam ten koncert w dupie....
ciesze sie ze wreszcie sie odbedzie, bo wreszcie przestana o nim ******yc w tv.... ((
czas antenowy na tego pajaca miesci sie gdzies miedzy papiezem a Malyszem.....
boje sie otworzyc lodowki, zeby tam nie bylo czasem wywiadu z nim :|

Takie frustracje wykłada się przeważnie u odpowiedniego lekarza, a nie w wątku, dla osób, których akurat ten koncert interesuje.

Ja tam wolę słuchać o koncercie wartościowego artysty niż np.: bełkotu kandydatów na prezydenta ***8211; mimo to nie wchodzę na forum polityczne i nie piszę, że mam to w dupie.

Sorry, ale tego typu wypowiedzi są wyjątkowo żałosne ... :(

Predi 26.08.2005 14:07

a ja mam ten koncert w dupie....
ciesze sie ze wreszcie sie odbedzie, bo wreszcie przestana o nim ******yc w tv.... ((
czas antenowy na tego pajaca miesci sie gdzies miedzy papiezem a Malyszem.....
boje sie otworzyc lodowki, zeby tam nie bylo czasem wywiadu z nim :|

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:26.