Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Film i Muzyka

Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.10.2006, 15:17   #1
gilmour
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.10.2006
gilmour w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
karta muzyczna: Creative Sound Blaster Audigy SE

witam!
może Wy mi pomożenie, może ktoś jest znawcą w tym temacie, otóż planuje kupić sobie głośniki 2.1 Logitech Z-4e około 300zł, albo Logitech Z-2300 THX około 550zł, i mam w kompie zintegrowaną kartę dzwiękową, no ale słyszałem że odzielna karta dzwiękowa dużo by poprawiła jakość dzwięku, co Wy o tym sądzicie nie chcę wydawać dużo kasy na kartę dzwiękową dlatego wpadł mi w oko taki model: Creative Sound Blaster Audigy SE za 100zł, czy ktoś ma tą kartę dzwiękową, albo też jakąś inną i może sie wypowiedzieć w temacie czy warto kupować
pozdrawiam serdecznie
gilmour jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.10.2006, 18:38   #2
FatAlbert
Wujek Cięta Riposta ;D

Data rejestracji: 22.11.2005
FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
po co dwa tematy ?

Stary 11.10.2006, 19:34   #3
gilmour
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.10.2006
gilmour w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
po co dwa tematy ?

a gdzie ten drugi
pozdrawiam
gilmour jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.10.2006, 20:00   #4
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Chory jeste***347;?

Nie pami***281;tasz co i gdzie piszesz?

Dla przypomnienia: http://forum.cdrinfo.pl/off-topic/67...dzwiekowe.html
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.11.2006, 14:18   #5
Thores
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.11.2006
Thores w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam wszystkich mam do was pytanko kupiłem karte soundblaster audigy SE i chcialbym sie dowiedzieć czy on obsługuje Dolby Digital i jaka równica jest miedzy audigy SE a LS poza tym ze w LS jest wiecej wejsc?? chodzi mi z punktu technicznego czy ma jakieś opcje w grach i filmach wiecej moze to głupie pytania ale nie znam sie za bardzo w tych wszystkich oznaczeniach jestem zagubiony pytam bo kolega ma LS i ciekawy jestem jak te karty maja się do siebie z góry dziekuje za odp

Michał
Thores jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: