![]() |
szukam FAITH NO MORE - WHO CARES A LOT? DVD czyli dorobek teledysk***243;w w/w grupy wydany na dvd
|
polecam ..nie tylko dla fan***243;w
Schiller Day And Night Live 2007 |
Juno Reactor - Live Audio Visual Experience - POLECAM je***347;li kto***347; jeszcze nie ma
|
Niech mi ktos poleci cos ciekawego :)
byle nie dance/hh/techno |
Cytat:
Saxon Greatest Hits Live 1990 -2002 Pink.Floyd.Welcome.To.The.Machine.Inside.Story |
Pink Floyd - P.U.L.S.E - DVD.
|
Cytat:
GARBAGE ***8211; ABSOLUTE GARBAGE <--- trzeba lubić ten zespół KING CRIMSON - DEJA VROOOM <--- chyba nie muszę przedstawiać |
a ja polecam Billy Idol - VH 1 Storytellers
niesamowita atmosfera małego klubu oraz iście mistrzowski performance :taktak: , jeden z najlepszych koncertów Live jakie widziałem ... tylko wygodny fotel, piwko i dobry telewizor potrzebne do pełni szczęścia :) próbka : White Wedding Rebel Yell pozdrawiam |
Linkin.Park.Road.To.Revolution.Live.At.Milton.Keyn es
polecam |
Marillion - Recital Of The Script
Marillion - Brave Live `02 Marillion - Marbles On the Road Porcupine Tree - Arriving Somewhere Roger Waters - In The Flash Dawid Gilmur - Live At the Royal Albert Hall ...ostatnio dodane. |
Ostatnio nabyłem Tangerine Dream - Loreley 2008 .
http://www.youtube.com/watch?v=rWNJqhyoFtk http://profile.myspace.com/index.cfm...endid=86431199 Zaskakująco dobry koncert tej elektronicznej kapeli, choć nie przypomina on słynnego Poland czy Livemiles. Zresztą z lat 80-tych tak naprawdę zachowało się tylko nagranie programu Telewizji Polskiej z koncertu w Warszawie z 1983 roku (skład orginalny : Froese, Franke,Schmoelling - czyli Trzech Magów analogowych klawiatur). Obecnie instrumenty są już cyfrowe , w składzie z dawnego TD jest tylko lider Edgar Froese, poza nim na miano "prawdziwego członka zespołu" zasługuje już tylko Linda Spa, grająca z grupą od lat 90-tych. Grają juz też inaczej, choć ciekawie - bardzo motorycznie i dynamicznie. Oczywiscie pojawiły się kawałki sprzed lat - Warsaw in the Sun, Hyperborea... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:34. |