![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
ktoś kiedys szukał
Jean Michel Jarre in China - Forbidden City DVD5, wersji 2 płytowej. Jest na tdt. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
tutaj masz dokladne info (PS jeszcze w piatek kosztowalo 43,5 ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.12.2005
![]() |
Witam ja mam koncerty na dvd
Celine Dion - koncert w Paryżu Celine Dion - The Colour of My Love Carlos Santana - Supernatural evening Eurythmics - Greatest Hits (teledyski) Depeche Mode - One night in Paris Genesis - Invisible Touch (Wembley) Gregorian - Moment of pece in Irleand Guns 'n Roses - Use Your Illusion World Tour Tokyo 1992 J.M.Jarre - Areo J.M.Jarre - In China J.M.Jaree - In Moscow Metallica - S&M - 2 płyty Michael Jackson - Number Ones Mike Oldfield - Tubular Bells 2 Mike Oldefield - Millenium Bell - In Berlin Phil Collins - The First Farewell Tour - 2 płyty Pink Floyd - Live at Pompeii Queen - Live at Wembely Tina Turner - Simply The Best (teledyski) U2 - Go Home i seriali kilka mam Czarne chmury Czterej pancerni i pies Kompania Braci + dodatki Rodzina Soprano 5 sezonow Stawka większa niż życie Jesli ktos bylby zainteresowany zapraszam na maila excalibur1@vp.pl Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam pozegnalny koncert Paktofoniki ze spodka - pociety strasznie (niecala godzina z o ile pamietam ponad szesciu), ale lepsze to niz nic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ogladalem kilkanascie razy.. pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Ojjj fajny, ale brakuje mi "W moich kregach" rymowanego pod podkladz "Lose Yourself" Eminema - jedyne takie wykonanie padlo wlasnie na tym koncercie! Potem pamietam sciagalem z eMule ta pisoenke ktora miala jednego seed'a - sciagalo sie 3 MB ponad 4 miesiace ;-D...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
To są moje koncerty
Alizee - Alizee En Concert Anna Maria Jopek - Farat ATB - Addicent To Music Avril Lavinge - My World Budka Suflera - 25 lat Koncert Spodek 1999 Celine Dion - Au Coeur Du Stade Cher - Farewell tour Christina Aquilera - My Reflection DJ Bobo - Celebration DJ Bobo - Vision Elton John - One Night Only Enigma - MCMXC AD1 Europe - Rock The Night Eurythmics - Peacetour Evanescence - Anywhere But Home Garou - Live At Berly Genesis - Live At Wembley Stadium Gregorian - Gold Gregorian - Master Of Chant Chapter : Moments Of Peace In Ireland Gregorian - Master Of Chant Chapter III Jay-Z & Linkin Park - Collision Course Jean Michel Jarre - Aero Jean Michel Jarre - Live In Beijing Jean Michel Jarre - Oxygen Moscow Jean Michel Jarre - Solidarność Jenifer Lopez Kylie Minoque - Live In Sydney Mike Oldfield - Tubular Bells III Moe Kitaro - Thinking Of Sou NightWish - From Wishes To Eternity - Live No Doubt - Rock Steady Live Pet Shop Boys - Popart The Videos Phill Collins - Live And Loose In Paris Qlimax Roger Waters - The Wall Sarah Conor - A Night To Remember Scorpions - Acoustic 2DVD Shania Twain - Up Toto - Greatest Hits Love U2 - Slane Castle Szukam takich koncertów Ac/Dc - High Voltage 1974-1980 Accept - Metal blast from the past Iron Maiden - The legacy of the beast Iron Maiden - Vision of the best 2003 Metalica - Cliff em all Metalica - Live shit binge pure Rammstein - Rosenrot bonus dvd Rammstein Links 2 3 4 Scorpions - Moment of glory
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.01.2005
![]() |
ja mam okolo 200 dvd koncertow.
piszcie na maila r.wos@poczta.fm lub gg.2662111 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Polecam Rammstein Live aus Berlin ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
a ja szukam koncertu : ZUCCHERO - "ZU & CO"
Posiada ktoś?
![]() |
#11 |
www.met.of.pl
Data rejestracji: 24.02.2005
![]() |
Odkopuj***281; temat. Jestem zainteresowany koncertami na dvd... Od razu po kilka(na***347;cie p***322;yt). Moja strona w sigu, kontakt najlepiej na maila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
***1022; ***1023;
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Te***380; mam co***347; ciekawego.
METALLICA 2006-06-03 ROCK AM RING 2006 - Master of Puppets 20th Anniversary Oczywi***347;cie ***347;ci***261;gni***281;te, i to jak najbardziej legalnie! ![]() Koncert zabija, oto setlista: Kod:
00. Intro 01. Creeping Death 02. Fuel 03. Wherever I May Roam 04. For Whom The Bell Tolls 05. Fade To Black 06. Battery 07. Master Of Puppets 08. The Thing That Should Not Be 09. Welcome Home (Sanitarium) 10. Disposable Heroes 11. Leper Messiah 12. Orion 13. Damage, Inc. ----------------------------------------- 14. Sad But True 15. Nothing Else Matters 16. One 17. Enter Sandman ----------------------------------------- 18. Last Caress 19. Seek & Destroy
![]() |
![]() |
#13 |
joanna
Data rejestracji: 22.08.2005
![]() |
a ja dodam cos w zupe***322;nie innych klimatach
sensation black & white 2004 i 2005
![]() |
#14 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.04.2006
![]() |
joujoujou ja bym byl zainteresowany ta metallca jezeli to jest DVD i pelny koncert
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
***1022; ***1023;
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Cytat:
http://www.thetradersden.org/forums/...ad.php?t=22554 ![]() Oczywiście pełny set jest dostępny. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|