![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pamiętam te sklepy troche, co prawda nie moje czasy ale mam starszych braci
![]() W domu mam nawet jeszcze KATALOG PŁYT 1991 jakiejś dużej firmy, która się tym zajmowała. Uzywam go czasem po prostu jako ... katalog płyt różnych kapel z lat 80-tych. Teraz od tego jest w sumie wikipedia i "sklepy" internetowe ![]() Bo mieli chyba wszystko co mogli mieć a nawet więcej (składanki, muzyka filmowa itp) ![]() Nagrywali "wyłącznie na wysokiej jakości sprzęcie firmy Technics" Można było nawet sobie wykupić dostęp do kolekcji i sprzętu na godziny, a potem "samodzielnie wykonać nagrania o wysokiej jakości technicznej" czy jakoś tak ![]() Pamiętam też wskaźniczki wysterowania (cyfrowe z diodek LED lub analogowe z wskazówką). Prąd podkładu, wybór typu kasety IEC-I/IEC-II, eehhhh. I te kolorowe kasety kupowane z Pewexie za dolary (jeszcze je mam w pudle) ![]() TDK A (Accoustic, czerwone) ,D (Dynamic, pomarańczowe), AD (Accoustic-Dynamic, niebieskie), SA (Super Avilyn, złote), SA-X, ME, AD-X , RE (ładne! - bordowe) , IF (jak RF ale białe albo czarne - i w dziwinych pudełkach) Sony EF, UX, UX-S BASF Ferro Extra (czerwone), Chrome Extra (niebieskie), Chrome Maxima (jasnoniebieskie), Chrome Maxima II Maxell i wiele innych ![]() Mam jeszcze kilka nowiutkich TDK SA (już z nowych serii, inne niż te powyżej) kupionych w MM, leżą już z 5 lat - popularyzacja nagrywarek CD i MP3 nastąpiła tak szybko ze nie zdążyłem nagrać PS Patrzcie stare TDK D: ![]() ![]() ![]() ![]() i AD jeszcze w folii ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 22.01.2009 o godz. 14:52 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Problem z odczytem płyt cd na Lite on 1635S | marcin_mwo | Napędy optyczne DVD | 2 | 09.03.2008 22:23 |
Szukam programu do katalogowania płyt CD... | PiotrM1973 | Napędy optyczne CD | 10 | 03.11.2004 08:12 |
CD nie czyta palonych płyt..HELP | Maćkos | Napędy optyczne CD | 9 | 21.04.2004 17:17 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |
Baza płyt CD | sayan | Off topic | 6 | 17.10.2002 21:46 |