![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
Irish Folk / koncerty w Starym Porcie
witam
![]() post ten będzie to swego rodzaju kryptoreklama ![]() ![]() ![]() ![]() no i na temat właśnie tejże muzyki - czy ktoś interesuje się tego typu rozrywką? ![]() dla niezainteresowanych, acz być może zaintrygowanych 8 ) kilka lineczek do odsłuchu empetrójek, wybranych wielce subiektywnie - acz zapewniam, że na żywo to jest zupełnie co innego ![]() no to lecim: The Reelium - Galician Set Samhain - Scotland Ryczące Shannon Project - Tri Martolod [kawałek powstał we współpracy muzyków z grupy Shannon i Ryczące Dwudziestki - jest to podobno oryginalna bretońska pieśń morska, tutaj śpiewana po polsku] Beltaine - rdzenno-katowicki zespół folkowy - fragmenty utworów z płyty Rockhill: 01 | 02 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 Duan - Blackbird of Sweet Avondale [na ich koncercie ludzie po stołach tańczyli ![]() Duan - Tenpenny bit / Kinnegad Slashers Duan - Rolling in the Ryegrass / Humours of Tullyknockbrine Shannon - Two Reels and One Jig Shannon - Live From Germany Shannon - Hej Shannon - Siedem i na koniec, irlandzka pieśn rewolucyjna w rewelacyjnym ![]() no to tyle się naprodukowałem, jakby co to mnie tu nie było... ![]() (mam nadzieję że chociaż jedną osobę mi się uda zainteresować tematem, to by już było coś ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Mnie zainteresowałeś
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dziobák [;
![]() |
się cieszę że mi się udało cię zainteresować
![]() ![]() trochę więcej mp3-jek jest jeszcze pod adresami: ![]() ![]() tak, w wakacje co piątek, a od września już będzie normalnie ![]() co do rozmieszczenia lokalu to jest to róg Jabłonowskich i Straszewskiego: ![]() (mam nadzieję że w miare zrozumiałe to będzie) ![]() z folkowych rytmów zapowiada się: Sushee: 9 września, 1 października i 4 listopada Beltaine: 7 października ![]() ![]() ![]() oraz z niepotwierdzonych źródeł podobno 20-go października Banshee
![]() |
#4 |
Wymiatacz
![]() |
Dzięki za mapkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wymiatacz
![]() |
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Dorian : 16.08.2005 o godz. 17:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dziobák [;
![]() |
koniec miesiąca, a konkretnie? 26-go sierpnia jest koncert, ale to są szanty; z tym że ja idę, bo gościa już nieraz słyszałem i jest niezły
![]() ![]() chyba że masz na myśli jakiś inny koniec miesiąca ![]()
![]() |
#8 |
Wymiatacz
![]() |
W Krakowie jestem od 23-go. Także aklimatyzacja - jeden dzień , instalacja gratów i odpiszę Ci na prv co i jak z Carrantuohill i spółką ( na 26-go spokojnie byłyby gotowe ), a koncert swoją drogą także 26-ty to bardzo dobry termin. Tymczasem mknę i do usłyszenia.
Trzymaj się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|