![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Marta Wisniewska - Here I Go Again :|||
Witam!
Slyszal ktos ta "piosenke". No Wisniewski nie za bardzo spiewa, ale jego sie jeszcze jakos slucha. Za to jego zona to chodzaca tragedia ![]() ![]() pozdro ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Dla ludzi z poczuciem humoru jest ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
a widzieliscie teledysk do tego -porazka nie ma to jak nasladowac innych
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
ale skas go nie znasz ??
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
No o teledysku nie wspominalem bo szkoda scierac literek na mojej klawiaturce. Jedyne slowo jakie mi sie cisnie na usta kiedy ja slysze [przepraszam, ale podobno tylko geje wstydza sie przeklinac] ****A!
@ gallus dzieki!!! wieki szukalem tej plyty !!! ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
nie wiem czy slyszalem akuta to "dzielo", ale kilka innych mialem przyjemnosc...
disco polo z troche bardziej estetyczna oprawa, co nie zmienia faktu, ze nadal tandetna... - teraz musze sie nauczyc, j. angielskiego, zebym widziala o czym sa moje piosenki ;P - juz chyba wolalem wisniewkiego i spolke... troche smiechu przynajmniej bylo, a teraz dno dno dno i 5 metrow mulu
![]() |
#9 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ona wogole z siebie robi taka barbie ze szok.
Kolejny chwyt zeby zarobili pieniadze... Najlepsze to ze ... to w Warszawie galeria mokotow chyba ![]() A kto dawal ten podklad ? brzmi jak Special D. bo Groove Coverage na pewno nie...jezeli sie myle bo wiem ze ktos taki znany
![]() |
#10 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
no muzyczka to techno jak sie patrzy, ale wokal
![]() ![]() bez jej "śpiewania" ten utworek bym jeszcze jakoś przełknął ![]()
![]() |
#11 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]() nawet do playbecku nie potrafi ustami ruszac ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Tak dretwego angielskiego juz dawno nie bylo, akcent ma straszny, jak to lykna na zachodzie to sie poszczam ze smiechu.
![]() |
#13 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
oł szit!
kurde, 5 tygodni mnie nie bylo, wracam do kraju i jak widze czego sie teraz w polsce slucha to mi ![]() pewno znowu sie dowiem, jaki to jestem zly, ze tak narzekam na narod, ale tak sobie mysle ze to wlasnie takie bardzo typowe dla nas, takie polskie, tandeta, tandeta, tandeta... :\ kto jej pozwolil spiewac do tego podkladu? jak wygladaja ludzie, co tego sluchaja? slucha ktos z Was? jak tak to prosze o fotke
![]() |
#14 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
ładna jest dziewczyna - ma coś w sobie
Kawałek? Cholera wie co to, poziomu dużego nie prezentuje, ale może łatwo wpaść w ucho. Rytmy troche klubbheadsowe ![]() Teledysk? Fajnie się ruszają, bardzo kolorowy - miły dla oka ponieważ umiejętnie zrobiony ![]() Marta już ma znane nazwisko to jej też pomogło np. że taki sobie człowiek mallow ![]() A! I miło zrobiona stronka www.mandaryna.com jeśli chodzi o wykonanie sajtu. dla wyjaśnienia - nie jestem jej fanem ![]()
![]() |
#15 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]() moze i ladna jest... ale jak pomysle z kim sypia, to mnie odrazu drgawki dopadaja ![]() aha... inteligencja to ona tez nie grzeszy tancereczka ot co...
![]() |
![]() |
|
|