Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   POLECAM - The Transporter! (https://forum.cdrinfo.pl/f26/polecam-transporter-37494/)

ZbigNieff 25.07.2004 12:28

Ja osobiscie wole Wlaska Robote... ale jak juz mowicie co jest dobre to najbardziej
polecam Wam Mindhounters!!!

Dobre wrazenie zrobil na mnie tesh Efekt Motyla i Gothika ;)

mr_spock 25.07.2004 12:37

widzialem... ysz
dla mnie film niedopracowany, pelno niescislosci...
Generalnie wiekszosc filmow tego rezysera, to troche marne produkcje :(

MacGyver 25.07.2004 12:42

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
Witam! Polecam film The Transporter. Oceniam go 10/10. Gatunek: Akcja. Więcej nie pisze. Po prostu jak możecie to oglądajcie!!

Film zajefajny - potwierdzam
O tym gości co gra głowną role kiedyś wspominałem, że może zagrać Tobiasa Reipera w filmie o losach Hitmana :)

epol 25.07.2004 13:49

ZbigNieff - o tym filmie (Efekt Motyla) mowił mi znajomy. Powiedizał że jeste całkiem całkiem. Chyba go jednak zobacze.

MaciejT 25.07.2004 13:57

Cytat:

Napisany przez epol
ZbigNieff - o tym filmie (Efekt Motyla) mowił mi znajomy. Powiedizał że jeste całkiem całkiem. Chyba go jednak zobacze.

ten jest oczywiscie najlepszy z wymienionych wyzej :spoko:

to tak jakby profesorski wyklad (efekt Motyla) porownac do zabawy w piaskownicy (Kurier)

Kasprzak 25.07.2004 13:59

film dobry.Polecam.
To samo mi sie skojarzylo.Hitman na niego idealny!
Efekt Motyla rowniez dobry.
Co jescze ciekawego mozna obejrzec?

kodziu 25.07.2004 14:14

To widze że musze moje filmy pooglądać. Jakoś teraz ostatnio czasu nie miałem.
Ja moge polecić dość stare ale jakże fajne filmy takie jak How High (2001-poprostu wypas) i np szkołę uwodzenia. Jak coś ciekawego obejrze to dam znać:D
Znośny był jeszcze film Pojutrze ale odniosłem wrażenie jakbym ogladał film obyczajowy w TV na TVP1 :P

Pierwszy 25.07.2004 14:15

IMO Mindhunters to chała jakich niestety wiele ostatnio :(
Na wakacje polecam Hellboya - filmik łatwy lekki i przyjemny, podobał mi się ze względu na samą postać Hellboya, jego charakter i cięte dialogi, z których można się nieźle pośmiać :D

mr_spock 25.07.2004 14:16

Ja polecam Fahrenheit 9.11... niezla komedyjka:)
ale daje sporo do myslenia.

Efekt motyla tez mi sie srednio podobal... w mojej divx'o tece go nie umiescilem :)
generalnie, to chyba nei jestem zwolennikiem filmow akcji (nie liczac naprawde dobrych)

z nowszych rzeczy polecam Northfork

czero 25.07.2004 14:44

Kurier mi sie podobyl - filmik spoko.
Efekt Motyla - wypas !!!, podobnie jak Telefon [Phone Booth], ktory zrobil na mnie naprawde ogromne wrazenie :spoko:. Goraco polecam !!!

epol 25.07.2004 17:20

Mówisz Pierwszy, że Hellboya jest fajny. Jak to to tez go obejrze.

CHyba jutrzejszy dzien poświęce na oglądanie filmów ;)

Krzycho83 25.07.2004 18:19

Film ogladalem juz dawno temu ale i tak bardzo mi sie podobal, troche bajkowy no ale... ;)

MacGyver 25.07.2004 18:23

Cytat:

Napisany przez czero
Kurier mi sie podobyl - filmik spoko.
Efekt Motyla - wypas !!!, podobnie jak Telefon [Phone Booth], ktory zrobil na mnie naprawde ogromne wrazenie :spoko:. Goraco polecam !!!

Telefon ??? Jak dla mnie to film dziwny, akcja dzieje się tylko w jednym miejscu i kręci dookoła jednej sprawy i osoby - wolę filmy gdzie mam akcję w kilku miejscach (jak to zazwyczaj w filmach bywa)

...::Update::...
Jak już tak polecamy filmy to ja bym polecił serial 24 Godziny - obejrzałem ostatnio drugi sezon i jestem pod wrażeniem :spoko:

epol 25.07.2004 18:32

Cytat:

Napisany przez MacGyver
wolę filmy gdzie mam akcję w kilku miejscach

np., Robinsona Cruso (czy jak to się tam pisze) :) :> ^_^

Jabba the Hutt 26.07.2004 03:03

Transporter jest niezły. Szczególnie główny bohater. "Pozbierany", przygotowany na wszystko, zapobiegliwy. Włoska robota taka sobie.... A ze świetnych a starych filmów akcji polecam KOD DOSTĘPU (SWORDFISH) z Travoltą.

Jabba

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:51.