![]() |
|
Jak używasz programów p2p to wpisz w wyszukiwarce sheet music albo sheet , powinno coś si znalezc :D
Gdzies mialem jeszcze jakies linki zapisane do jakichs stronek, tylko zapisalem te linki w jakims pliku tekstowym i nie wiem jak on sie nazywal. jak znajde to napisze |
Dzeki ale Guitar Pro jest adresowane głównie do posiadaczy gitar, ponadto utwory są rozbite na poszczególne instrumenty, a program bardzo nieinteligentnie zapisuje same nuty. Chodzi mi bardziej o zeskanowane utwory z książek muzycznych w nutach (kiedyś były także w gazetach). Chodzi mi głównie o zespoły polskie, bo zagranicznych jest dużo ale każdy link jest na wagę złota.
|
Tez szukalem i kiepsko jest z tym w necie :|
|
Z polskimi nutami no to masz racje, raczej trudno będzie znaleźć. Jest taki miesięcznik Zagraj to sam może cie to zainteresuje ;)
Wpisz w googlach hasła: free shet music, sheet music itp. Musisz poprzeglądać wszystkie strony, często są one powiązane ze sobą, są te same nuty, ogólnie nie ma nic gotowego ;) |
Mam pare zeszytow "Zagraj to sam". Mozemy sie powymieniac skanami :)
|
hey
szukam nut na pianino, apologize i bohemian rapsody wrzu***263;cie jakie***347; linki pozdrawiam i z g***243;ry dzieki za odp. |
Darmowe nuty na pianino i fortepian
Jeśli szukasz nadal tekiej strony to wejdź na www.nuty.org.pl Jest to dokładnie taka strona jakiej szukasz. Darmowe nuty do pobrania. Znajdziesz tam muzykę POP-ową, klasyczną, jazz-ową, filmową i wiele innych
|
trochę lat minęło, ale chyba jeszcze szuka.
|
wszystko ok, ale wystraczylo w jednym temacie o tym napisac, mod. moze to polaczyc w jedna calosc ?
|
A jak zaraz jakiś łysy mod się wnerwi, to poleci to wszystko do śmietnika, i koniec z pozycjonowaniem będzie... :fiu:
|
Żeby trudniej było, to na razie nie do śmietnika. :>
|
Poszukuję nut do...
Witajcie Dobrzy Ludzie, Człekokształtni i Przedstawiciele Innych Gatunków!
Tak sobie pomyślałem, że skoro istnieją tematy związane z poszukiwaniem różnych rzeczy (od napisów do filmów, poprzez utwory muzyczne, do śrubokrętów z Lidla :> ), to można by spróbować poszukać NUT na różne instrumenty w miarę potrzeb i możliwości. Nie wiem ile osób na tym Forum umie grać na jakimś instrumencie i dysponuje nutami do udostępnienia, więc jeśli temat nie będzie cieszył się zainteresowaniem umrze śmiercią naturalną. ;) ----------------------------------------------------------------------------- Na początek chciałbym się zapytać czy ktoś z Was mógłby udostępnić nuty na fortepian do utworu: Davida Nevue - One Night at Mozart's http://www.youtube.com/watch?v=CjrYZc9lzd0 Będę bardzo wdzięczny i dźwięczny :mruga: |
Te szopen, a nie ma przypadkiem do tego jakiegos specjalistycznego forum ?
Dla skazonych nutka geniuszu i palcami co ich kobietki pragna ? |
http://www.davidnevue.com/sheetmusic/onenightpg1.pdf
1 strona na poczatek:) Mozna zakupic na tej stronie:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:27. |