![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
energy
Data rejestracji: 09.08.2005
![]() |
problem z formatem filmu !!
wlasnie zaczalem sciagac sobie niezly filmek i zauwazylem ze nie jest on jednym plikiem ( avi, mpg albo cos takiego ) tylko jest podzielony na wiele czesci ktore sa spakowane winrarem, jest tam takze jeden plik o rozszerzeniu .sfv oraz jeden avi.(podejrzewam ze ten to sciezka dzwiekowa filmu ale nie jestem pewien bo sie na tym nie znam ) Prosze was o porade czy warto sciagac taki film a jak tak to co ja bede musial z nim zrobic zeby go obejrzec po sciagnieciu, bede wdzieczny jak ktos mi pomoze
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.sfv to plik do sprawdzenia sumy kontrolnej (czyli czy reszta jest ok) a .avi to film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
energy
![]() |
czyli jak sciagne film to normalnie mam go otwierac przez ten plik .avi ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
energy
![]() |
sciagnalem ostatnio film, tyle ze ma on w cholere plikow, a ze jestem noob to nie wiem co z tym zrobic, oto rozszerzenia plikow sciagnietego filmu :fantastic4.tc.xvid.info , fantastic4.tc.xvid.sample , fantastic4.tc.xvid.sfv , fantastic4.tc.xvid ( tych jest ok 50 ) prosze o porade jak moge odtworzyc ten film na kompie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.12.2002
![]() |
Sample to krotki kawalek, ktory pozwala zorientowac sie w jakosci. Prawdopodobnie film jest spakowany rar-em lub innym archiwizerem. Po wypakowaniu powinien polaczyc sie w plik docelowy, a sfv jest plikiem, ktorym mozesz sprawdzic sumy kontrolne, poszczegolnych czesci archiwum.
Pozdrawiam PS: Plik nfo po otworzeniu za pomoca notatnika, powinien zawierac informacje na temat archiwum. Ostatnio zmieniany przez PioWit : 13.08.2005 o godz. 20:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
ja jeszcze tylko dodam, że do łączenia archiwów, sprawdzania sum kontrolnych przydaje się Total Commander, potrafi dużo więcej
![]() polecam też AccuHash (do sum kontrolnych)
![]() |
|
|