Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Film i Muzyka

Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.08.2005, 08:55   #1
klubber
energy

Data rejestracji: 09.08.2005
klubber w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
problem z formatem filmu !!

wlasnie zaczalem sciagac sobie niezly filmek i zauwazylem ze nie jest on jednym plikiem ( avi, mpg albo cos takiego ) tylko jest podzielony na wiele czesci ktore sa spakowane winrarem, jest tam takze jeden plik o rozszerzeniu .sfv oraz jeden avi.(podejrzewam ze ten to sciezka dzwiekowa filmu ale nie jestem pewien bo sie na tym nie znam ) Prosze was o porade czy warto sciagac taki film a jak tak to co ja bede musial z nim zrobic zeby go obejrzec po sciagnieciu, bede wdzieczny jak ktos mi pomoze
klubber jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.08.2005, 08:57   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
.sfv to plik do sprawdzenia sumy kontrolnej (czyli czy reszta jest ok) a .avi to film.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2005, 09:53   #3
klubber
energy

czyli jak sciagne film to normalnie mam go otwierac przez ten plik .avi ??
Stary 13.08.2005, 11:31   #4
klubber
energy

sciagnalem ostatnio film, tyle ze ma on w cholere plikow, a ze jestem noob to nie wiem co z tym zrobic, oto rozszerzenia plikow sciagnietego filmu :fantastic4.tc.xvid.info , fantastic4.tc.xvid.sample , fantastic4.tc.xvid.sfv , fantastic4.tc.xvid ( tych jest ok 50 ) prosze o porade jak moge odtworzyc ten film na kompie
Stary 13.08.2005, 20:05   #5
PioWit
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.12.2002
PioWit w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Sample to krotki kawalek, ktory pozwala zorientowac sie w jakosci. Prawdopodobnie film jest spakowany rar-em lub innym archiwizerem. Po wypakowaniu powinien polaczyc sie w plik docelowy, a sfv jest plikiem, ktorym mozesz sprawdzic sumy kontrolne, poszczegolnych czesci archiwum.

Pozdrawiam

PS:

Plik nfo po otworzeniu za pomoca notatnika, powinien zawierac informacje na temat archiwum.

Ostatnio zmieniany przez PioWit : 13.08.2005 o godz. 20:11
PioWit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.08.2005, 20:51   #6
NeoFighter
try a run, try a hide...

Data rejestracji: 07.06.2005
NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
ja jeszcze tylko dodam, że do łączenia archiwów, sprawdzania sum kontrolnych przydaje się Total Commander, potrafi dużo więcej
polecam też AccuHash (do sum kontrolnych)

Moje zdjęcia >> http://nawiesniak.pl
NeoFighter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: