![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
SERIALE - Smallville| LOST | Prison Break i inne..
Witam...
Dosc nietypowy post, nie wiedzialem gdzie go moge umiescic. Poszukuję...nie dla mnie Wszystkich sezonów które wyszły (chyba do 5 sezonu - ok 12 odc?) z napisami (jezeli są): SMALLVILLE (leci na TVNie teraz, jak ktos ma to wie co to )LOST (bodajze Smartek ma) i koncert na DVD Zucchero Zu and Co Prosilbym o napisanie jezeli ktos ma tutaj albo na PW: Ilosc odcinkow, rozmiar wszystkiego (ile zajmuje caly LOST, albo cale SMALLVILLE) Mod & Adm : sorka jezeli cos tutaj naruszylem...ale obiecalem ze sie zapytam czy ktos to ma chociaz ![]() ps. na osloskopie jest smallville, ale watpie ze wszystkie mi sie pobiora i ze znajde napisy
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ostatnio lost wchodzil na 3DVD, aktualnie nie wiem jak sprawa wyglada..
pozdro
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
W tej chwili jest dostepnych 35 odcinkow LOST (24+11) czyli 3 DVD jak nic.
Smallville razem z 5 sezonem ktory jest w trakcie pojawilo sie 99 odcinkow, czyli 9 DVD. Zdecydowanie w poszukiwaniach polecam skorzystac z sieci sklepow torrent. A jak napisy to tylko tutaj: http://napisy.gwrota.com/
|
|
|
#4 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Polecam Losta zgrywanego z ABC bo ma format 16:9 i lepsza jakość. Chyba że ktoś ma TV 4:3 no to lepiej tego ripa z AXN.
|
|
|
|
#5 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
![]() |
Ja z Losta podobnie. Pierwszy sezon mam z AXN a drugi z ABC. W czwartek bedzie 12 odcinek... już nie mogę sie doczekać
![]() Mam jeszcze wszystkie odcinki Roswell: W Kręgu Tajemnic w dvdrip wszystkie odcinki The 4400 w dvbrip oraz Surface ale narazie mam 7 odcinków. z seriali to tyle
|
|
|
|
#7 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
a ja mam na DVD "MAGDE M" ... powaznie...nie moje...ale mam.
Ja ogolnie nie lubie ogladac seriali na kompie. W poniedzialek bede mial PRZYJACIOL na kompa wszystkie sezony - 8xDVD ![]() - to akurat lubie To moze zapytam inaczej... Kto ma wszystkie losty z ABC bo AXN ma slaba jakosc slyszalem... SMALLVILLE moze zaczne pobierac chyba ze ktos ma i bylby tak mily mi podeslac ![]() Kto bylby w stanie mi jakos wyslac
|
|
|
|
#8 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mam wszystkie LOSTy z ABC
|
|
|
#9 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Z 'Przyjaciol' tez mam wszystkie sezony w DVDRip, ale wychodzi to troche wiecej niz 8xDVD, sam 8my sezon zajmuje mi 2xDVD (tylko musze napisy przetlumaczyc, bo nigdzie nie ma w necie dostepnych to tego ripa 8mego sez. co ja mam
), ale jakosc odcinkow jest naprawde swietna !.Mam jeszcze: Wszystkie (ktore na razie wyszly) 9 sezonow South Park'a, czekam na 10ty ![]() 2 sezony Married with Children i 1szy sezon Joey'a
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
No ja mam:
Lost 1 sezon + wszystko co dostepne z 2 Grey's anatomy 1 sezon + wszystko co dostepne z 2 Desperate housewives 1 sezon + wszystko co dostepne z 2 24 wszystko co dostepne z 5 (w trakcie sciagania sezony: 1, 2, 3, 4) Rome sezon 1 Prison break wszsytko co dostepne z 1 sezonu (w trakcie sciagania) Twin peaks 1 sezon (w trakcie sciagania) ^ wszystko HD/DVD ripy Niedawno jeszcze mialm X-Files sezony 1-7 ale jakosc nie byla rewelacjyna (poza tym to nie dla mnie bylo )Trzeba chyba zaczac nagrywac, bo jak sie juz zacznie seriale na kompie ogladac to 240GB to zdecydowanie za malo
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Podobnie Bundych, już mam cztery serie, plus dwa wydania specjalne i czekam na następne
|
|
|
|
#12 |
|
![]() |
jest już 12 odcinek losta
|
|
|
|
#13 | |
|
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
![]() Pdobno slaby
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() |
Zobaczmy, może jednak nie. Chłopaki hatak szybko się uwineli z tłumaczeniem. Pare godzin po emisji i jest, a kiedyś trzeba było czekać z tydzień
|
|
|
|
#15 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grupa Hatak szybka jak Chuck Norris.
|