![]() |
właśnie wyciekł 1 odcinek czwartego sezonu :spoko:
|
Jestem po 2 odcinku 3 sezonu... Ogląda się mi lepiej niż Prison Break. Szkoda iż nie będzie Lili...
|
o to właśnie w tym chodzi. dlatego ten serial wywołuje takie kontrowersje.
ludzie go lubią, bo koleś morduje tych, którzy nie zasłużyli sobie na egzystencję na tym świecie i tyle. |
Obejrzałem wszystkie trzy. Dla mnie nie jakaś specjalna rewelacja, ale bardzo dobry.
Jak to ludzie mogą polubić mordercę... :D |
Trzeci sezon był świetny.
Obejrzałem już dwa razy, bo jeszcze z kimś, kto nie oglądał na bieżąco... Ciekawe jak wypadnie czwarty, obawiam się, że może być jak z Prisonem. |
Cytat:
|
tylko literek brak poki co :/
|
wzi***261;***322;em si***281; za wypo***380;yczanie :D
|
Dexter Sezon 3 (PreAir) odcinek 1
ju***380; na p***243;lkach ..... T |
OK, rozumiem, nie chcę mieć więc kłopotów na forum poprzez reklamę :)
proszę moderatora o usunięcie reklamy z postów w których się pojawiła :) |
Wracajac do tematu:
-[b]niestety[/b/ albo stety bedzie czesc 3 serialu! Dostepny jest nawet trailer pierwszego odcinka 3 serii. Co do strony serialu, reklamowanej przez Fagaldo - forum nowe, malo rozbudowane, ogolnie slabe. Moze z czasem, ale wielkiej przyszlosci mu nie wroze. A co do legalnosci zamieszczonych filmow - prawo do dystrybucji ma tv, wykupione od producenta. Nagrac i ogladac mozna - w rodzinie i znajomych, ale dystrybucja w sieci to inna bajka. To juz piracenie. Niezaleznie od formatu, pochodzenia i wszelkich innych uzasadnien. |
Robicie wielki problem, 90% for serialowych ma Download więc w czym problem? Nie chcesz nie ściągaj :/
możecie usunąć posty z reklamą |
A jaki to legalny może być rip z płatnej telewizji kablowej, jaką jest Showtime? ||
|
Cytat:
Dobre.Dawno sie tak nie śmiałem.:hahaha: |
legalne TVRipy :hmm:
co***347; takiego istnieje jak legalny Rip ??? w dodatku z telewizji :wow: ale to posz***322;o do przodu :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:02. |