![]() |
Cytat:
w***322;a***347;nie zauwa***380;y***322;em, ***380;e napis***243;w do Lost i 24 nie t***322;umaczy ju***380; SliderOh :( |
|
Cytat:
|
najlepsza jest ko***324;c***243;wka - cokolwiek desmond by nie zrobi***322; i tak nie zdo***322;a uratowa***263; charliego...
wyobra***378;cie sobie, co czuje osoba, kt***243;ra dowiaduje o czym***347; takim... |
a mi lost coraz bardziej wieje nuda... w tym tempie chyba nie zaczne ogladac czwartej serii...
|
zaś nudny odcinek. znów grzebali w plecach Bena. a Jack poznał fajną laskę, puścił latawiec i dostał po pysku.
|
to ju***380; si***281; nowy sezon zacz***261;***322; ??
chyba jeszcze nie :hmm: |
Cytat:
|
a mowili ze bedzie wielki zwrot akcji w 7 bodajrze odcinku... widac go przelozyli na dlugo dlugo pozniej... pewnie fajny serial spieprza (tak jak juz spieprzono Battlestar galactica) *******ami o zyciu.. jedyne co mi sie dalej podoba caly czas tak samo to prison break
pozdro ;) |
Powiem tak:
8 odcinek byl cudowny, czuc bylo stary klimat Losta, naprawde stary. 9 to "zapchajdziura", nudny i bezsensu, moglo go w ogole nie byc i duzo by sie nie zmienilo.. :-/. Czekamy na nastepny, we wtorek 24 i Prison Break, super :-). A i Heroes zaczalem. |
slyszalem ze Rome jest ciekawy tez ;) jak sie heroes prezentuje tak pozatym? ;)
ja jeszcze ogladalem swego czasu the shield - taki sobie sredniak czasami ciekawe motywy byly ;) 4400 - porazka po obejrzeniu kilku odcinkow ;) deadwood - tez taki sobie duzo zapychaczy... jakbys mogl cos powiedziec o the heroes to bym byl wdzieczny bo w ciemno nie chce sprawdzac bo szkoda czasu ktorego i tak nie mam za wiele na te wszystkie filmy :D |
Heroes podoba mi sie mniej niz 4400, ale obejrzalem dopiero 4-5 odcinkow.
Za to 4400 nabiera "czaru" w drugim sezonie, wiec polecam ;-). Ale nie robmy to OT :-). |
4400???? nuuuuuuuda, licza sie tylko pierwsza seria i moze trzecia :taktak: to nawet nie ma porownania do Heroes, ktorzy stoja w jednym szeregu z Prisonem i Lostem
a co do Losta tez sie Smartek nie zgadzamy :D 8 tez byl do bani, jak i 9 :( za malo wyspy, za duzo niepotrzebnych wstawek (vide tatuaz z 9) ps. a Rome mi sie kompletnie nie podobal, utknalem w drugim odcinku, zero jatki, same gadki ( :D ) plus dodatkowo nie wiem po co tyle cyckow na ekranie, bo napewno nie zwiekszaja walorow serialu |
Lost.S03E10.HDTV.XViD-NoTV :D
Odcinek daje rade ... ;), ciekawe co jeszcze znajda na wyspie pewnei nie dlugo wyloni sie lodz pod wodna :| ehh ;P Dobra retrospekcja z zycia Hugo . |
Odcinek do d*** 2/10 ten serial ju***380; ca***322;kiem spad***322; na dno, ju***380; nawet na kolejne odcinki si***281; nie wyczekuje ....
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:13. |