Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   [SERIAL] Oficer/Oficerowie (https://forum.cdrinfo.pl/f26/serial-oficer-oficerowie-67673/)

Prezesik 29.09.2006 22:10

Cytat:

Napisany przez M@X
Ogladalem odcinek z rakieta - nie wiem kto tam gra policjantow, ale kazdy ***** wie ze dopoki sie nie strzela to nie trzyma sie palca na spuscie!

ja tego nie wiem - znaczy nie jestem *****em :idea:

M@X 29.09.2006 22:13

Za przeproszeniem - w d***e byles, g***o widziales. Nie wiesz gdzie jezdzimy na wyjazdy, kto prowadzi nasze szkolenia i w jakich jednostkach Ci ludzie byli przed przejsciem na emeryture i rozpoczeciem wspolnej zabawy z hobbystami. Z reszta nie mowie ze ja sie tak ruszam - gdybys mi to zarzucil to OK, ale pojecie to akurat mam i to niemale. Wiec sie nie wypowiadaj co jest PRO a co nie.

Co do Garfileda - wypadaloby miec jakies pojecie, bo to dobry komiks jest ;-).

@Prezesik - zle sie wyradzilem. Piszac "trzeba byc *****em' chodzilo mi o ludzi ktorzy z bronia maja do czynienia. Zolnierz za trzymanie palca na spuscie w czasie cwiczen dostaje rozniste kary - od karceru po przedluzenie sluzby zasadniczej ;-).

demek 29.09.2006 22:28

Cytat:

Napisany przez M@X
Za przeproszeniem - w d***e byles, g***o widziales. Nie wiesz gdzie jezdzimy na wyjazdy, kto prowadzi nasze szkolenia i w jakich jednostkach Ci ludzie byli przed przejsciem na emeryture i rozpoczeciem wspolnej zabawy z hobbystami. Z reszta nie mowie ze ja sie tak ruszam - gdybys mi to zarzucil to OK, ale pojecie to akurat mam i to niemale. Wiec sie nie wypowiadaj co jest PRO a co nie.

Co do Garfileda - wypadaloby miec jakies pojecie, bo to dobry komiks jest ;-).

@Prezesik - zle sie wyradzilem. Piszac "trzeba byc *****em' chodzilo mi o ludzi ktorzy z bronia maja do czynienia. Zolnierz za trzymanie palca na spuscie w czasie cwiczen dostaje rozniste kary - od karceru po przedluzenie sluzby zasadniczej ;-).

a w bor'ze juz za to nie karaja... ;-)

AleX69 29.09.2006 23:21

no coz Weron@ zgadzam sie z toba w 100% ... serial oficer/oficerowie jest po prostu denny!!

ma tyle smrodow i dluzyzn ze szkoda o nich gadac ... to co sie na razie zmienilo na plus po pierwszej czesci to kamera - jest bardziej dynamiczna
moze kolesie w koncu zrozumieli ze cos nie tak robia a takie kino jest bardzo latwo zepsuc ...
takie filmy powinni robic fachowcy, a jak nie fachowcy to ludzie otoczeni
fachowcami - bo my jako ******ni widzowie bedziemy zwracali/lapali
ich na kazdym podknieciu 'palec na spuscie' czy tez specjalna instalacja
elektryczna ("przeciw suszarka") do domow z basenem

no ale czego mozna wymagac od rezysera 'na dobre i na zle' czy tez scenarzysty 'spona' ...

kiedy w polsce zaczna filmy robic pasjonaci?
kiedy serial bedzie krecilo kilku scenarzystow i kilku rezyserow?

bo takiego filmu nie uratuje swa gra szyc czy chyra ... :(

woitas 01.10.2006 20:53

kurcze ten serial robi si***281; zakr***281;cony jak cieplutkie spaghetti na talerzu...
zastanawia mnie, dlaczego Szyc zamiast powiedzie***263; prosto z mostu o co biega, strzela zagadkami... :P
do tego ta zakr***281;cona historyjka z testem lojalno***347;ci....
og***243;lne spoko, tylko troch***281; za bardzo przekombinowane moim zdaniem.

cancel 02.10.2006 09:30

woitas widze po twoim podpisie, że oglądasz 24, więc ciebie nie powinno to dziwić, mnie nie dziwi. Dlaczego w amerykańskich serialach ludzią się takie rzeczy podobają, a w polskich to już jest "blee", "fujj" i ogólnie przedobrzone?? Mi się serial bardzo podoba tylko szkoda, że odsuneli "kruszona" na 2 plan.

Weron 02.10.2006 09:58

@Cancel skoro juz nawiazales do amerykanskich produkcji to daj przyklad takiego serialu.

2 odcinek kompletnie o niczym.

cancel 02.10.2006 21:03

@Weron jak dla mnie ten odcinek wcale nie był o niczym, wyjaśnimło się o co chodzilo z tą psycholog i dodano nowych zagadek np. o co chodzioło Kruszonowi. Czyli podsumowując odcinek: trochę się wyjaśniło i przyboło więcej zagadek, czyli prawe jak w amerkańskich serialach.

gallus 03.10.2006 00:13

Ilość załączników: 1
nie ma to jak internet offline :fiu:

md1914 03.10.2006 07:30

Ale Skucha - Powinni Publicznie Przeprosić, Mają Poważnych Ludzi Za Kretynów? To Jest Właśnie Prawdziwy Polski Showbusiness !
Brawo Gallus - Szacunek !!!

andreg 03.10.2006 07:59

Prawie jak sensacja,prawie jak 24.***346;miechu warte!!!

woitas 15.10.2006 20:48

po dzisiejszym odcinku coraz bardziej wyra***378;ne jest, ***380;e robi***261; nasz***261; pani***261; psycholog w balona...
wg mnie dzisiejszy odcinek jak narazie jest najlepszy z ca***322;ej serii.

Weron 15.10.2006 21:58

Mi ten serial sie nie podoba. On w ogole sie nie rozkreca. Sztucznie ciagna poszczegolne sceny. Na dodatek wplataja jakies bezsensowne watki.

M@X 16.10.2006 01:42

Mam wyklady z gosciem pracujacym przy tym filmie... Przyznaje otwarcie - ot, chalturka ;-).

zorg 22.10.2006 17:15

4 i 5 odcinek oficerowie , chetnie obejrze jak ktos bedzie uprzejmy

tu dobra muza na zachente
http://rapidshare.com/files/251023/D...ton_Latino.mpg

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:10.