![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koncerty,koncerty...
motto : "Koncerta nie budiet, Miszka, Griszka i Anton padpizdili bałałajku i nas**li w patefon."
Pamiętam jak w latach 80-tych człowiek narzekał,że nie trafiają do nas gwiazdy muzyki rozrywkowej z zagranicy. Na koncerty. No może nie do końca tak było, w końcu gościlismy Tangerine Dream, Klausa Schulze, Iron Maiden, Accept, Classix Nouveaux, OMD. Ale ogólnie posucha była. Teraz od kilku (kilkunastu) lat mamy regularne wizyty gwiazd w Polsce. Możemy zobaczyć AC/DC, Stonesów, Jarre'a, Rammstein, Deep Purple, Metallikę, Tinę Turner i wielu innych. Pomyśleć by - szczęście i zabawa, tylko korzystać. Ale jak to zwykle w Polsce - jak była kasa to nie było możliwości. Jak są możliwości to o dziwo - NIE MA KASY ![]() Inna rzecz - czasem lepiej obejrzeć jakiś koncert na DVD czy BD. Jeśli mam stać tak daleko od sceny,że widzę tylko malutkie figurki muzyków to ja dziękuję. Ale Tangerine Dream w Berlinie czy Klausa Schulze w Poznaniu wspominam z rozrzewnieniem. Extra miejsca, wspaniała muzyka... Jarre'a we Wrocławiu też dobrze wspominam, choć po latach fascynacji czułem jakiś niedosyt. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|