![]() |
Trwaj***261; prace nad gr***261; podobn***261; do OGame, kt***243;ra b***281;dzie bazowa***263; na realiach ***347;wiata SG.
Szczeg***243;***322;y: gwrota.com http://forum.gwrota.com/index.php?showtopic=6600&st=0 |
Claudia to jest babka, ahh || ;)
|
a o mnie zapomnięliście? :P
miałem wszystkie sezony, no i przez głupotę wywaliłem z dysku 1-4 :| a wracając do serialu, to sezon 9 bez Jack'a nie jest gorszy... tylko inny. żałuję, że producenci tak późno się zorientowali i nie wrzucili na stałe (co podobno ma się stać w 10 sezonie) Claudii Black. ona jest niesamowita, a do tego jajcara jakich mało :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jako***347; nie mog***281; przekona***263; si***281; do 'SGA'. W tej chwili jestem na 6-tym sezonie SG1. Mo***380;e jak dojd***281; do 8-go to pomy***347;l***281; nad SGA ;) |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Na eMule znalaz***322;em co***347; takiego: Stargate Atlantis [2x13] - Critical Mass.WS.DVDRip.XviD-SAiNTS.srt |
Cytat:
|
@frog, te***380; nie wiedzia***322;em ***380;e jest nas (fan***243;w SG) a***380; tylu ;) Na pocz***261;tku to wiedzia***322;em tylko, ***380;e Reetou jest fanem (znajomy nick i avatar ;) ) :)
@Matefusz, wszystkie napisy do Stargate s***261; na hatak.pl (dawny adres to napisy.gwrota.com). |
Nie wiem czy dobrze robię pytając o to w tym temacie ale nie chcę zakładać nowego topicu :) Poszukuje napisów do odcinka Stargate Atlantis 2x13 Critical Mass w DVDRipie SAiNTS ? Czy ktoś takie posiada? Próbowałem zsynchronizować ale niestety nie udało mi się :(
Pozdrawiam |
Nie no a ja myslalem ze tylko ja tu jestem fanem SG-1 no i MC Gyver (ciebie poznalem po avatarku zes "SWOJ" ;) i nic sie nie odzywalem ;)
DLA MNIE STARGATE to NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH seriali !!! Wciagnalem sie w to jak byly bodajrze 4 sezony. Uwielbiam klimat Egipskich Bogow, starozytnych i innych cywilizacji, sci-fi. Swietnie ze jest tu NAS troche wiec jak tylko skonczy sie PRZERWA do LIPCA to bedziemy mieli TEMAT do pokomentowania nowych odcinkow :> Co do Jacka to mysle ze wroci ale tylko symbolicznie na jakies dwa lub bardzo sporadycznie odcinki... Chodz wiadomo bardzo bym chcial zeby wrocil bo byl niepowtarzalny ! Moze zrobia jakis epizod w ktorym plk. Mitchell znika podobnie jak VALA kiedys...i JACK go zastapi... Fajnie by bylo :> Co do ATLANTISA to ci ktorzy jeszcze nie ogladali tego, polecam sciagnac odcinki o obejrzec. Z poczatku tez mialem niechec i dystans do tej seri (no bo przeciez nikt nie zastapi druzyny SG-1) Ale obejrzalem 1 polowo sezonu1 i wciagnelo. Tak jak napisal @REETOU humor MC Kay`a i Shpepparda daje rade :> oraz nowe ciekawe epizody sprawiaja ze ATLANTIS naprawde jest mysle obowiazkowa pozycja dla kazdego fana SG. Juz kilka epizodow laczylo to seriale i mysle ze jeszcze wiecej ich polaczy. Kto wie moze dojdzie jeszcze do spotkania WRAITH z ORI ! :> Ciekawe BATTLE by bylo :> Chcialbym zobaczyc jak WRAITH wysysa zycie z Kaplana ORI hehe :> |
Cytat:
Ogólnie wiele dobrego słyszałem o tym serialu, i choć nie miałem raczej wcześniej jakichś ciągot do SCI-Fi to jednak serial wciągnął mnie jak bagno :) |
Te***380; mi go brakuje, ma specyficzne poczucie humoru. :spoko:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:18. |