![]() |
Ciekawość zwyciężyła...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po premierze TWD S09E15.
Po prostu omg. |
Jak widzisz w temacie cisza bo jak sadze spora czesc przestala ekscytowac sie 1 zajb....stym odcinkiem na sezon a potem znowu nuda.
|
To się skończyło na S01E01 :)
|
Oglądam już z przyzwyczajenia bo znam wątki, przynajmniej nie tęsknię za zombiakami.
Bez TWD zawsze mi tego brakowało :D |
Osobiscie przerzucilem sie na Fear the Walking Dead ale juz widze ze tez kiszka sie zrobila i nie da sie ogladac bez przewijania.
|
;) Dobrze , że mamy przewijanie
|
Oj dobrze dobrze.Tylko ze TWD to juz mi sie nawet przewijac nie chcialo:)
|
Łoo Pany ale u was dziegieć i kwas :D To nie oglądać i nie marudzić! :)
|
Cytat:
Nasza wina, nasza wina i tylko nasza wina :) |
Twoja wina. Bo mnie jak nikt za reke nie zlapal to sie nie przyznaje:) I ogladac rowniez juz nie mam zamiaru a pomarudzic zawsze mozna.
|
Lepiej być Smerfem Bankierem i mieszkać w Trufli niż Smerfem Marudą i... :)
|
:wow::haha:
|
U mnie w kraju marudzenie to narodowy zwyczaj:)
|
To teraz czekamy na komentarz dotyczacy ostatniego odcinka(niestety nie serialu a sezonu:)
|
Śpieszę z komentarzem :)
W S09E16 - w największym napięciu trzymała zawieja śnieżna. Odcinek zdecydowanie niegodny ostatniego odcinka sezonu. Choć może te ostatnie 5 sekund oznacza, że w następnym sezonie dowiemy się w końcu co u Ricka? :) |
Czyli standard TWD - nuda przez caly odcinek i 5 sekund akcji na koncu:) I potem czekanie 6 miesiecy na 1 dobry odcinek:)
|
Cytat:
|
Miałem oglądać, ale przegapiłem pierwsze dwa. Reszta nagrana i czeka na powtórki tych co przegapiłem. Swoją drogą przewijanie dobra rzecz! :spoko:
|
Ja się zastanawiam, może mnie pamięć myli - czy przez te 9 sezonów była jeszcze w którymś sezonie zima?
Ocieplają wizerunek Negana - zrobiła się ciepła klucha, pewnie w 10 sezonie go uśmiercą, poczekają aż go widz polubi, standard w TWD :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |