![]() |
5x5 no i co nie co się wyjaśniło, albo zaciemniło? :D
|
Rozjaśniło poprzez zabicie jednego z możliwych wątków, dzięki któremu można by zakończyć ten serial z klasą.
|
Nie wiesz, że ten serial jest jak LOST, ogląda się dla oglądania? :P
|
e, to w końcu przestane go oglądać:((
|
Nudy , i nudny się zrobił . No i jak tu żyć :) . To tylko moja opinia , nie innych fanów serialu.
|
Niby Z Nation jest lepszy;)
|
i znowu trzy miesięczna przerwa w nieżywych :(
|
Dobrze ze 3 a nie 6 czy wiecej;)
|
potem będzie 6 :(
|
Bardzo lubiłem The Walking Dead. Mój entuzjazm tym serialem prysnął w sezonie 5. Fabuła ciągnięta na siłę. Teoretyczne prowadzenie dwóch wątków jednocześnie wg. mnie tylko po to by zapełnić czas antenowy. Każdy już ciupie zobiaki jak worki treningowe i rozwalają ich po 20 nawet się przy tym nie pocąc i brudząc. Niestety praktycznie wszystkie wątki zostały wyczerpane, prócz jednego ciągnącego się jak guma do żucia. Z klimatów zombe postapo polecam wymieniony już "Z Nation", troszkę większy realizm i szybsza akcja. Zombiaki trochę bardziej przykokszone. Z post apo polecam również "The 100" nie spoilując wspomne tylko ze to o kolonizacji ziemi po wybuchu nuklearnym.
|
Jeszcze parę odcinków i koniec piątego sezonu, ciekawe co ich teraz czeka... Najazd obcych?
|
mam podobne zdanie jak @nowa28. Razem z zona przewracamy sie z boku na bok bo kilka razy ogladajac WD. Juz dawno ten serial stracil napiecie. Ciagnie sie jak psia dupa... Szkoda ze tworcy nie chcieli zrobic z tego prawdziwek ekszyn edwenczer. Bo potencjal byl mega...Musze sie zainteresowac sie tym Z-Nation..
|
mogliby go przyzwoicie zakończyć już...
|
Nie liczyl bym na to, pewnie pociagna jak dextera - do usranej smierci;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:41. |