![]() |
Dobrze mam już Zagubionych z lektorem PL :)
W najbliższym czasie będę miał 2 serię (15 odcinków) z lektorem PL :D Kto chce 1 serię mogę mu wysłać pocztą :) Narazie @Kasprzak się zgłosił :) |
w moim zasiegu jest praktycznie wszystko (szybkoobslugowy sklep ;) )
ale.... no wlasnie... szukam sezonow ally mcbeal... chcialbym obejrzec calosc a przez telewizje nie bylo mi dane.... ma ktos namiary? cokolwiek? |
Cytat:
OMFG! nie ma nic gorszego niz LOST i ten glupi lektor, bleh :zygi: ... :bicz: |
gdyby to bylo dla mnie tez bym tego nie wzial...
generalnie lektory sa do kitu :) |
Oj tak, lektor suxx... :blee:
A jesli ktos jeszcze nie ogladal, to polecam Prison break -swietny :spoko: BTW Ile odcinkow ma pierwszy sezon Twin Peaks? |
Co macie do dubbingu?
Lepsze to niz napisy według mnie :D :) |
Cytat:
przy okazji wyciszone sa inne dzwieki w tle :\ dlatego wole napisy :) jestem tak do nich przyzwyczajony, ze jak ich nie ma to mi sie oczy nudza podczas ogladania filmu z TV ^_^ |
Cytat:
Albo napisy albo lektor,dubingowi powiedzmy zdecydowane NIE. :cool: |
A czy ktoś jest w stanie polecić coś zbliżonego do Prison Break i Lost (oczywiscie nie wiem czy są jakies lepsze seriale, ale choc prawie tak dobre) bo nie ma co oglądać, nowe odcinki Prisona dopiero 20 marca...ahh tyle czekania :/
|
Witajcie, jeśli ktoś z Was miałby Smallville w DVDRip z napisami i chciałby się podzielić mogę przyjąć propozycję. Sam posiadam kilkanaście pozycji serialowych głównie s-f, jak coś to więcej info na PM
pzdr |
Cytat:
|
@Air tak mi sie wydawalo, bo tak mam; Filmweb mnie wprowadzil w blad, bo pisalo, ze ma 30 odc. (ale teraz widze, ze drugi sezon ma 22 odcinki [sciagam] wiec pilot+7+22=30)
Dzieki ;) @all ile jest zajmuja wszystkie dotychczasowe sezony Smallville + wszystkie dostepne z 5 sezonu? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ktoś wie kiedy bedzie 13 odcinek losta? Na stronie podają że środa a tu już piątek i na sieci dalej nie ma :/
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:58. |