![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
filmy tyle kosztuja chocby "X-Men: Ostatni bastion" 59.99,- i to wydanie jedno plytowe bez praw do wypozyczania czteroplytowe wydanie "Gwiezdne Wojny Trylogia - Epizod 4,5,6" kosztowala 199,- czyli jak dobrze licze komplet nowej edycj limitowanej bedzie kosztowal jakies 179.97,- 'czytaj' na allegro pewnie bedzie mozna dostac taniej :] czy sie dobrze sprzeda to to nie wiem ... ale pewien jestem ze sprzedalo by sie lepiej gdyby byl lektor :fiu: |
60 zeta za jeden odcinek. Gratuluje sprzedazy.
|
No to ja ***347;licznie dzi***281;kuj***281;..
@ Alex - mam przez to rozumie***263;, ***380;e lektora nie b***281;dzie..? To nawet za 60 z***322;otych i bym pewnie nie kupi***322;. Mia***322;oby to by***263; dla ojca, a a***380; tak mi nie podpad***322;, ***380;ebym go dubbingiem w oryginalnych Gwiezdnych Wojnach katowa***322; ;) |
Sunna@ taki kraj taki obyczaj ... polakom gratulujemy ceny za nowe filmy na dvd :D
Cytat:
I napisy II napisy III napisy, dubbing (2.0!!!) IV napisy V napisy VI napisy dla mnie to chore no ale coz Lucasowi (czyt. bogatemu) wszystko wolno :] |
Czyli tak jak bylo w normalnych wydaniach. Ten dubbing w E3 jest zbedny moim zdaniem, Star Wars jest najsmakowitszy w oryginalnej wersji, ew. z napisami. No ale co kto lubi ;-).
|
Cytat:
tak jak naprzyklad ja ogladalem w kinie delfin :D - a ojciec mi czytal tu raczej chodzi o te szkraby bo trudno mu wytlumaczyc ze luke jest synem vadera ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:40. |