Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Swiat w/g Kiepskich (https://forum.cdrinfo.pl/f26/swiat-g-kiepskich-58310/)

Pagerus 08.11.2005 08:27

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
kiepskie były jak Walduś pojechał :( a za niego jego kuzyn :(

Fakt - ten kuzyn był naprawdę kiepski :P

Berion 08.11.2005 11:18

Cytat:

Napisany przez pykson
[...] polszmata mimo zakonczenia tego zalosnego serialu dalej jest szmata
niedobrze sie robi od tych ich filmikow, chetnie bym poznal rezysera tego chlamu - koles musi miec zaj...ste zycie, taki "piekny umysl" [...]

Hmm... Okił Khamidow? (jakoś tak).

Mnie się serial podobał, ale tylko pierwsze odcinki. Powiedzmy, że z 10. Dalej to już jakby pomysły się kończyły autorowi...

SpeedFreaK 17.11.2005 20:50

Dobry serial był, szkoda że już go nie puszczają :(

PLPynton 28.11.2005 16:43

Wg mnie powinni emitowac czesto odcinki:
Swiat.wg.Kiepskich.200.Bo.Dzis.Andrzeja
Swiat.wg.Kiepskich.184.Tyrtum.Pyrtum
te wyrto obejrzec, moze nawet powinien je ktos wypuscic jako DVD "teeerasss fffolllskaaa" w wersji wielojezykowej w ramach integracji z europom kurde i krajami trzeciego swiata kurde.

Pagerus 29.11.2005 11:41

Cytat:

Napisany przez PLPynton
te wyrto obejrzec, moze nawet powinien je ktos wypuscic jako DVD "teeerasss fffolllskaaa" w wersji wielojezykowej w ramach integracji z europom kurde i krajami trzeciego swiata kurde.

No normalnie masz kurde racje :D

Kris 29.11.2005 14:47

Moim zdaniem jeden z lepszych tekstów:

- Panie Paździoch one [kobiety] piep...ą panie, głupoty takie gadają... piep..ą cały czas...
- Panie Ferdku, bo one w ten sposób negatywną energię z siebie wypuszczają...

...czy jakoś tak... ;)

normalnie kurde, super! :)

Burak_PL 29.11.2005 15:56

Cytat:

Napisany przez Kristoferros
Moim zdaniem jeden z lepszych tekstów:

- Panie Paździoch one [kobiety] piep...ą panie, głupoty takie gadają... piep..ą cały czas...
- Panie Ferdku, bo one w ten sposób negatywną energię z siebie wypuszczają...

...czy jakoś tak... ;)

normalnie kurde, super! :)

kurna Wladus skocz no tatusiowi po browca :)

Pagerus 30.11.2005 07:44

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
kurna Wladus skocz no tatusiowi po browca :)

Brakuje mi tu słynnego "normalnie" :P

andrzejj9 01.12.2005 08:42

Serial nie był może taki tragiczny, jak niektórzy uważają, bo jednak miał pewną konwencję, której się trzymał i której można powiedzieć do końca był wierny. Ale dla mnie to zawsze będzie "nędzna" (bez obrazy dla serialu) kalka pierwowzoru czyli Świata według Bundych (Married With Children) :) To chyba na zawsze pozostanie mój ulubiony serial, który praktycznie w każdym tygodniu zdarzy mi się włączyć (mam prawie wszystkie odcinki nagrane na kasety video - w sumie 15 kaset w long playu czyli ok. 30 czterogodzinnych ;) , do tego kompletuję teraz całą serię na DVD - wyszły już 4 sezony. W sumie jest 11). Dla mnie po prostu rewelacja! :spoko: :)

Tribunal 11.12.2005 22:35

racja andrzejj9:D Świat według Bundych roox:D Tera puszczaja powtorki na polszmacie chyba 1 sezon a te odciki to kupujesz w ktorym "sklepie"?

andrzejj9 11.12.2005 23:04

Cytat:

Napisany przez Tribunal
racja andrzejj9:D Świat według Bundych roox:D Tera puszczaja powtorki na polszmacie chyba 1 sezon a te odciki to kupujesz w ktorym "sklepie"?

Chyba odpowiedź cię nie zadowoli, bo w sklepie.. www.amazon.com ;) Ten serial tak lubię, że chcę mieć pełną kolekcję oryginałów :)

Pagerus 12.12.2005 07:49

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Chyba odpowiedź cię nie zadowoli, bo w sklepie.. www.amazon.com ;) Ten serial tak lubię, że chcę mieć pełną kolekcję oryginałów :)

Z pewnością kiedyś mi to pożyczysz, nie? :D A tak w ogóle to w tym wydaniu DVD można włączyć angielskie napisy? Może to i dziwne - ale z napisami angielskimi czasem łatwiej mi się ogląda :)

andrzejj9 12.12.2005 08:27

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Z pewnością kiedyś mi to pożyczysz, nie? :D A tak w ogóle to w tym wydaniu DVD można włączyć angielskie napisy? Może to i dziwne - ale z napisami angielskimi czasem łatwiej mi się ogląda :)

Jasne, zaraz po tym, jak mi pożyczysz HL 2 :>

Co do napisów, to rozumiem, chociaż akurat w Bundych język zbyt skomplikowany nie jest, ale nawet nawet nie wiem, czy są napisy po angielsku. Podejrzewam, że tak, bo w większości amerykańskich filmów wydawcy tak robią, ale nie sprawdzałem.

Pagerus 12.12.2005 08:36

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Jasne, zaraz po tym, jak mi pożyczysz HL 2 :>

Co do napisów, to rozumiem, chociaż akurat w Bundych język zbyt skomplikowany nie jest, ale nawet nawet nie wiem, czy są napisy po angielsku. Podejrzewam, że tak, bo w większości amerykańskich filmów wydawcy tak robią, ale nie sprawdzałem.

Co do HL 2 to już Ci tłumaczyłem :>
A te napisy to jakby Ci się chciało to sprawdź mimo wszystko czy są :)

Smartek 12.12.2005 09:43

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Co do HL 2 to już Ci tłumaczyłem :>
A te napisy to jakby Ci się chciało to sprawdź mimo wszystko czy są :)

daj mu tego HL2... z kontem Steam'a odrazu :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:42.