![]() |
No właśnie ja nie wiem, co ostatnio ludzie mają z tymi 24h :hmm:
Dzisiaj mnie koleżanka pytała, jak to z tym jest, teraz tutaj widzę ;) Treści w necie dzielą się na takie, które można pobierać i na takie, których pobieranie jest nielegalne. W pierwszym przypadku nie ma limitu czasu, w drugim nie ma różnicy, czy mówimy o pięciu dniach czy pięciu minutach... |
Wytłumaczyć paniom jest łatwo - są też 24 godzinne tabletki.
|
Rapid jest legalny z wylaczeniem gier/programow.
Zapomlem dodac. |
Żeby nie było wątpliwości: Nie zezwalamy na ŻADNE linki w jakiejkolwiek postaci (bezpośrednie linki, torrent, rapidshare itp) do pobierania muzyki, filmów i gier, do których autor nie ma praw.
W tej chwili prawo mówi o pobieraniu na własny użytek, za chwilę to się może zmienić i będą problemy. Biorąc pod uwagę ustawę hazardową wcale bym się nie zdziwił, jakby takie coś przeszło. |
Ale z drugiej strony - prawo nie działa wstecz - czyli, póki co, pobieranie (choć moralnie wątpliwe) zdelegalizowane nie jest.
Żeby nie było - skoro na forum nie jest to dozwolone, to pozostaje się z tym zgodzić, lub stworzyć własne forum. :mruga: |
Tym razem moja prosba-ktos ma albumy Williego Masona: "Where The Humans Eat" i "If the Ocean Gets Rough" w jakosci przynajmniej mp3 192 kbps/JS?
|
a sprawdzaleś na teledyski.info . A tu djsportal.com na marginesie dla ciekawskich znalazłem ciekawy portal o muzyce i historii dj'ów.
|
Arman Behdad - Sweet Fragrance Of The Rose (original Mix)
cudo utwór, nie potrafię namierzyć mp3 :) |
Pomocy ; d
Poszukuje piosenki z setu dj qbi - energy mix 2010 - power club warlubie z 6.10 minuty ; ]
tekst leci miejwiecej tak : we fine so haid we never gonna give we gonna take you live that you sky |
Szukam teledysku do piosenki Big Cyc - Berlin Zachodni.
Wszystko co mi się znajduje jest ucięte. Ktoś może gdzieś ma cały teledysk? |
Od dłuższego już czasu usilnie poszukuję płyty WC - Archiwum, wydanie 2005, CD.
http://wsm.serpent.pl/sklep/albumik.php,alb_id,3324 Na alledrogo jest tylko winyl, w wypożyczalniach pustki. Macie to, ludzie? |
|
Cytat:
Nie wiesz co zrobic zapytaj Dark-a on ci znajdzie :D |
bez komputera nie znajdzie....
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:51. |