![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#2176 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czego Wy teraz słuchacie
![]() Kiedyś to była muzyka! http://www.dailymotion.pl/video/x1zp...r-urgent_music
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2177 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.07.2010
![]() |
AAAAA, właśnie o to mi chodziło
![]() ![]() ![]() ![]() (pomijam już fakt, że słowa które słyszałem to tak naprawdę tytuł piosenki, czyli 'Urgent") Ostatnio zmieniany przez pietrekder : 17.07.2010 o godz. 00:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cała płyta "4" z której jest to nagranie jest świetna.
Z resztą po moim tutule w avatarku chyba widać ![]() Ale na to że virgin to urgent to bym nie wpadł ![]() Make it fast, make it urgent Do it quick, do it urgent Gotta rush, make it urgent Want it quick Urgent, urgent, emergency so urgent, emergency uh oh... ![]() kurde taką piosenkę daliście a to dopiero początek dnia pracy ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 19.07.2010 o godz. 07:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Bo "4" to genialna płyta.
![]()
![]() |
![]() |
#2180 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.07.2010
![]() |
To jest dość stara piosenka. Na początku śpiewa facet (chyba bez żadnego tła muzycznego) a potem w raz z muzyką chórek kobiet śpiewa i on coś tam dośpiewuje jakby "oh no you coś tam coś tam" one śpiewają i on znowu "oh no coś tam" i to jest refren.
To chyba miało jakieś tam swoje covery robione przez samą babkę jakąś itd. Jakbyście dali radę mi pomóc to będę niesamowicie wdzięczny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Nietypowa prosba ;-)! Druga czesc 12 Mazurskiej Nocy Kabaretowej otwieral wystep Kozlowskiego i Zielinskiej. On byl przebrany za Elviso-Zigolaka, ona tanczyla m. in. na krzesle. Spiewali polska adaptacje znanego przeboju w rytmie salsa, ktory dosc czesto pojawia sie na weselach. Moje pytanie brzmi - jaki tytul ma pierwowzor...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2182 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.07.2010
![]() |
jakbym wiedział to bym nie pytał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.07.2010
![]() |
Utwór lata 80(chyba) rockowy kawałek. Szukam piosenki w której w refrenie powtarza się ciągle - My game. Na początku jest wybijany rytm który przyspiesza coraz bardziej. W vox fm słyszałem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2184 | |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.07.2010
![]() |
To nie to! To jakiś zespół rockowy śpiewa. Coś w stylu Europe. Czyli faceci z długimi włosami z wykonujący ostry rock
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Szukam uslyszanych w "Trojce":
1. Cos jakby reggae, spiewa kobieta, w refrenie slowa: "if the world turns upside down, my friend" lub podobe - w kazdym razie o takim znaczeniu. 2. Szukam TEKSTU ostatniej piosnki z koncertu Projektu Volodia. Byla zapowiedziana jako "Mam was wszystkich dosc". Znalazlem ja tu: http://kometa.phorum.pl/viewtopic.php?t=11 ale chodzi mi o wersje z koncertu.
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Poszukaj na ich playliście - http://www.polskieradio.pl/trojka/playlista/
![]() |
#2188 | |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Cytat:
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
To napisz maila do prowadzącego audycję
![]() Na stronie Trójki masz adresy do wszystkich. Ja tak zrobiłem już parę razy, za każdym razem mi odpisywali. Co prawda czasem trzeba trochę dłużej poczekać, ale ogólnie to odpisują ![]()
![]() |
#2190 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Lub tez na forum/czacie jezeli maja. Ale to raczej za pozno troche. Przynajmniej kolejny pomysl na przyszlosc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
szukanie utworow muzycznych, wyszukiwanie piosenek, wyszukiwarka muzyki |
|
|