![]() |
Utworek z reklamy L'oreal
hej
mam nadzieje ze ktos mi pomoze bo jak do tej pory nie doszukałem sie odpowiedzi w necie nie wiecie jak nazywa sie utworek z reaklmy L'oreal True Match ? z góry dzieki pozdro |
Cytat:
Poszedłem do pokoju, włączyłem radio i zacząłem bezmyślnie patrzeć na akwarium. W radiu coś tam sobie spiker mówił o jakimś wykonawcy i jego ostatnim przeboju, którego kawałek za chwilę puścił. No i tak leci to w tle, a ja w pewnym momencie stwierdzam, że jest to ta piosenka, o którą pytałeś! :) No tyle dobrych (?) wiadomości, bo mimo najszczerszych chęci nie mogłem sobie przypomnieć, co ten spiker tam mówił (może dlatego, że go nie słuchałem..). Usłyszałem tylko dwie ostatnie sekundy piosenki i przeszli dalej. Ale jak tak pomyślałem o tej piosence, to coś podejrzanie często występuje tam chyba słowo: Money. Podejrzewam więc, że może to być tytuł. Poszukaj wśród najnowszych piosenek na jakiejś liście (ewentualnie może to być też: Honey. Nie słyszałem go tylko przywoływałem z pamięci, więc nie jestem pewien). |
Cytat:
|
Cytat:
Jesli to pomoze to chyba narazie slyszalem to na Radiu Flash. |
Cytat:
Najgorsze, że tą piosenkę też znam i nawet tu mógłbym sobie skojarzyć tytuł, ale jednak ta jakość jest zabójcza i trudno mi coś bliżej skojarzyć.. |
Dzięki już ściagam ;)
Tobie niestety nie moge dac raputki :D |
A remix to Boogie Pimps - sunny ;).
|
Cytat:
[Masz reputke jak moge ci dać :P] |
Ilość załączników: 1
A co to za piosenka? Z mila checia przyjme ja na mejla :) A, sorki za jakosc, ale nagrywalem fonem.
|
utwor piterniela to w orginale Boney M - Sunny...musisz szukac remixów
|
hmm dziwne u mnie po sciagnieciu dzialaja normalnie
@epol - poszlo edit: sory za pozno przeczytalem ze juz sciagnales |
Pliki juz normalnie zassalem - cos nie tak bylo z moja sciagarka :)
Utworu 1, 2 nie kojarze wogole. Natomiast utwor lol slyszalem, ale w oryginale :) |
Tak już leciałem tytuły z tekstu i własnie sklep eMule ma duże kolejki i musze czekać :P
Ale jakby ktoś znał tytuł na 100% to prosze ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:04. |