Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Szukam tytułu piosenki (https://forum.cdrinfo.pl/f26/szukam-tytulu-piosenki-56614/)

master00log 29.03.2005 21:14

Utworek z reklamy L'oreal

hej

mam nadzieje ze ktos mi pomoze bo jak do tej pory nie doszukałem sie odpowiedzi w necie

nie wiecie jak nazywa sie utworek z reaklmy L'oreal True Match ?

z góry dzieki
pozdro

andrzejj9 29.03.2005 21:14

Cytat:

Napisany przez epol
Szkoda :( A jakos ma wiele do zyczenia, bo nagrywalem w jadacym samochodzie, a telefon lezal kolo biegow.

Jesli to pomoze to chyba narazie slyszalem to na Radiu Flash.

Kurde, jak Ci powiem historię, to bluźniesz :)

Poszedłem do pokoju, włączyłem radio i zacząłem bezmyślnie patrzeć na akwarium. W radiu coś tam sobie spiker mówił o jakimś wykonawcy i jego ostatnim przeboju, którego kawałek za chwilę puścił. No i tak leci to w tle, a ja w pewnym momencie stwierdzam, że jest to ta piosenka, o którą pytałeś! :)

No tyle dobrych (?) wiadomości, bo mimo najszczerszych chęci nie mogłem sobie przypomnieć, co ten spiker tam mówił (może dlatego, że go nie słuchałem..). Usłyszałem tylko dwie ostatnie sekundy piosenki i przeszli dalej.

Ale jak tak pomyślałem o tej piosence, to coś podejrzanie często występuje tam chyba słowo: Money. Podejrzewam więc, że może to być tytuł. Poszukaj wśród najnowszych piosenek na jakiejś liście (ewentualnie może to być też: Honey. Nie słyszałem go tylko przywoływałem z pamięci, więc nie jestem pewien).

andrzejj9 29.03.2005 20:59

Cytat:

Napisany przez epol
Szkoda :( A jakos ma wiele do zyczenia, bo nagrywalem w jadacym samochodzie, a telefon lezal kolo biegow.

Nie pomoże ;) (chyba nawet we Wrocławiu nie ma tego radia). Ale pomęczę swoje uszy i posłucham jeszcze kilka razy, może akurat skojarzę, gdzie tego szukać :)

epol 29.03.2005 20:49

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Rany, Ty mi chyba głośniki chcesz wykończyć... ;)

Najgorsze, że tą piosenkę też znam i nawet tu mógłbym sobie skojarzyć tytuł, ale jednak ta jakość jest zabójcza i trudno mi coś bliżej skojarzyć..

andrzejj9 29.03.2005 20:07

Cytat:

Napisany przez epol
A co to za piosenka? Z mila checia przyjme ja na mejla :) A, sorki za jakosc, ale nagrywalem fonem.

Rany, Ty mi chyba głośniki chcesz wykończyć... ;)

Najgorsze, że tą piosenkę też znam i nawet tu mógłbym sobie skojarzyć tytuł, ale jednak ta jakość jest zabójcza i trudno mi coś bliżej skojarzyć..

Piterniel 29.03.2005 17:48

Dzięki już ściagam ;)
Tobie niestety nie moge dac raputki :D

czero 29.03.2005 17:47

A remix to Boogie Pimps - sunny ;).

Piterniel 29.03.2005 17:16

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
utwor piterniela to w orginale Boney M - Sunny...musisz szukac remixów

Mi własnie chodziło o oryginał ;). A akurat w radiu interenetowym leciał jakiś remix to nagrałem :P
[Masz reputke jak moge ci dać :P]

epol 29.03.2005 16:56

Ilość załączników: 1
A co to za piosenka? Z mila checia przyjme ja na mejla :) A, sorki za jakosc, ale nagrywalem fonem.

Kasprzak 29.03.2005 16:33

utwor piterniela to w orginale Boney M - Sunny...musisz szukac remixów

DreamCrusher 29.03.2005 15:43

hmm dziwne u mnie po sciagnieciu dzialaja normalnie
@epol - poszlo

edit:
sory za pozno przeczytalem ze juz sciagnales

epol 29.03.2005 15:30

Pliki juz normalnie zassalem - cos nie tak bylo z moja sciagarka :)

Utworu 1, 2 nie kojarze wogole. Natomiast utwor lol slyszalem, ale w oryginale :)

Piterniel 29.03.2005 15:16

Tak już leciałem tytuły z tekstu i własnie sklep eMule ma duże kolejki i musze czekać :P
Ale jakby ktoś znał tytuł na 100% to prosze ;)

andrzejj9 29.03.2005 14:39

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Wiem, że to jakiś MIX ;) i również znam tą piosenke ale tytułu nie :D

Jak znasz angielski to na samym końcu słychać wyraźniej kilka słów. Możesz je wpisać do wyszukiwarki a powinno Ci znaleźć kilka piosenek z takim tekstem. Jeśli miałbyś problemy mogę to zrobić i tylko Ci podrzucę potem kilka tytułów do sprawdzenia. A co do mixu to zostaje chyba tylko Emule. Niestety nie znalazłem jeszcze żadnego dobrego źródła, z którego można by ściągać single (a bardzo, naprawdę bardzo bym chciał...).

Piterniel 29.03.2005 14:28

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Widzisz, mój "problem" jest taki, że ja znam bardzo dużo piosenek, ale kompletnie nie obchodzą mnie ich tytuły.. To, co podałeś, też naturalnie znam, ale jaki to tytuł? Bladego pojęcia nie mam. Podpowiem Ci tylko (ale co to za podpowiedź..), że to hamska ;) przeróbka dawnego przeboju :)

Wiem, że to jakiś MIX ;) i również znam tą piosenke ale tytułu nie :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:04.