![]() |
Cytat:
|
Cytat:
bo.. wiedzialem o tym kolesiu co ma taka fryzure jak pajac :\ |
Cytat:
|
ja mam to skomentować (TG i B27) ??
|
a ja uważam ze bardzo stereotypowo na to patrzycie :D
|
A najbardziej mnie dobijaja nastoletnie zagorzale fanki ||
np. "Wypierdalajcie antyfani, Th jest za***iste tylko wy tacy ******ni i wypisujecie bzdury o TH , od*******cie sie od nich . zazdroscicie im wszystkiego itd. Ania 12 lat " i jak tu sie nie smiać ? :haha: Moze zdnajda sie jacys fani :> TH albo blog 27 , no dalej nie wstydcie sie || |
ja jestem zagorzałym fanem Blog 27. To moj ulubiony zespół. Sluchamy z kolegami utworów codzien po 2-3 h :) Dzieki nim moze zycie zyskało na wartości :D:D:D
|
Witam.
Panowie, nie macie racji. Zjawiska, zwane Blog27 i TH - bo muzyką tego nie nazwę - występowały od zawsze pod różnymi nazwami i są nierozerwalnie związane z show biznesem. Był target w wieku 8-12 lat i musiał zostać zagospodarowany. Użalanie się nie ma specjalnie sensu, choć czasem boję się że TH wyskoczy na mnie z lodówki, gdy po browara sięgam. I, gwoli ścisłości, w domu POSIADAM płytkę Tokio Hotel, bo syn lat 10 słucha... po 5 razy dziennie :) , ale z młodą - lat 13 - już Weather Report idzie posłuchać - choć gotycki metal rządzi :D . Czyli młodsza młodzież wyrośnie, za rok nikt o TH nie będzie pamietał - ale będzie Shaghai Motel i Blog 156 - bo tak musi być. A pozytywy? - czy wiecie, że 90% łebasów w wieku ok.10 lat NIGDY nie wysłuchało CAŁEJ płyty? Różne VIVY i MTV serwują kondensat - 3-4 minuty razem z OBRAZEM, bo przecież dla karmionej najtańsza pop-kulturą dzieciarni bez OBRAZU to za długo. Ale słuchać trzeba - od małego i już - a wartościowa muzyka z czasem przyjdzie.. Pozdrawiam. Dziadek |
całe szczęście nawet nie wiem o co chodzi.
z tego co tu napisane, to chyba najlepiej to skomentował @jou w tej części wypowiedzi - :zygi: || @Dziadek - racja. :taktak: |
Cytat:
|
a wiecie jakiej płci jest ten cały Billy :zygi: z TH?
Bo ponoć Chuck Norris wie, ale mi nie chciał powiedzieć... :P :zygi: :zygi: :zygi: :zygi: |
nie wiem jak mozna sluchac czegos takiego jak TH lub B27, kto to wogole nazwal muzyka ??? ??? ??? ???
|
przeciez to sa zespoly grajace muzyke dla 10-12 latkow, wiec naprawde nie ma sie czym denerwowac :D
|
Cytat:
|
i wogole co to za nazwa tokio hotel :rotfl: :rotfl: :haha: :haha: ^_^
przeca oni sa z niemiec ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:58. |