![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Cube: Hypercube - najbardziej spóźniony film
Zastaniawiam sie dlaczego dopiero teraz będzie pokazywany w kinach. Ja oglądałem go już kawał czasu temu... w dvdripie bo inaczej sie nie dało
![]() Polecam oglądnięcie zwłaszcza ze ta część jest nakrecona przez Polaka. http://film.wp.pl/p/film.html?id=1958 ...będzie kontynuacja cube'a.. juz zacieram łapki ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Nieogladalem, ale chyba sie skusze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Zapewne cos głupiego (widać po recenzjach
![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
eeee.... pewnie jakiś szmelc... wole iść się pośmiać na Shrek'a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Jedynka moim zdaniem była świetna, ten klimat tajemniczości, otwarte zakończenie......po prostu piękne. Co do 2 to nie jestem jakoś specjalnie przekopnany, jak kiedyś "wpadnie" mi na dysk to obejrze, ale do kina na pewno nie pójdę, no chyba że na Sherk'a 2
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
w 2ce widac juz komercje i hollywood...
Pytanie poboczne... Czy jest tu ktos, kto nie lubi Shreka?? ja nie zabardzo za tym przepadam, ale chyba jestem odosobniony ![]()
![]() |
#7 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() serio serio? oj, to chyba z ta opinia to rzeczywiscie jestes odosobniony. a ja w swej naiwnosci myslalem, ze jego nie da sie nie lubic ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Merry F****** Christmas
![]() |
No niestety, jestem chyba jakis skrzywiony
![]() Dziewczyna mnie do kina chce wyciagnac na 2ke, ale bronie sie rekami i nogami... Jest zielony i nudny... widzialem wersje ang. i pl. jedynie zabawne moga byc dialogi... poza tym ... ysz Osobiscie jestem fanem "epoki lodowcowej" i "potwory i spolka" ![]()
![]() |
#9 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cube Hypercube - hmmm... ogladalem go juz w zeszlym roQ i musze przyznac
ze jest calkiem fajny z tym ze to juz nie to co jedynka... Jesli chodzi o Shreka 2 to powiem krotko: "WARTO ZOBACZYC" a mr_spock - nie rozumiem dlaczego Shrek moze Ci sie nie podobac... w ogole zaskoczyles mnie tym ze bronisz sie przed dziewczyna zeby nie isc do kina... ale ja wiem chyba dlaczego - bo ona bedzie na tyle zainteresowana filmem ze nawet nie bedzie chciala sie do Ciebie przytulic ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Cytat:
Pozdro
![]() |
![]() |
#11 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
![]() tak powaznie... to moje argumenty "nie po to mam kolekcje dvd i divx, zeby lazic na kazde g. do kina" jakos jej nie przekonuja ![]() a jeszcze bardziej powaznie... wiem, ze niektorzy z dziewczyna chodza do kina - "do kina", ale ja jak sie juz wybiore, to ide do kina - "na film" ![]() Shrek... pewnie uraza moje wrodzone poczucie piekna ![]() ![]() ![]() Nie lubie... nie bawi mnie to jedyne co moge uznac za smieczne, to Ciasteczko-ludzik ktore sie przewijalo i mialo rozne dialogi ![]()
![]() |
![]() |
#12 | ||
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
zauwazyc trzeba ze oba filmy maja pewne cechy podobienstwa: duzy maniek - duzy shrek, smieszny osiol - smieszny leniwiec, misja uwolnienia krolowej - misja oddania dzieciaka rodzicom, itp., zreszta czesc ekipy wykonujacej obie bajki byla ta sama. Cytat:
pozdrawiam
![]() |
![]() |
#13 |
Merry F****** Christmas
![]() |
wydaje mi sie, ze Shrek byl po prostu rewelacyjnie wypromowany... i to stanowi 1/2... noooo 1/3 sukcesu.
do mnei nie trafia... ani polska, ani angielska, ani nawet rosyjska sciezka dzwiekowa ![]() zartuje... nie widzialem tej ostatniej ![]() Nie sile sie na zadna indywidualnosc... po prostu znam jeszcze jedna osobe, ktora tego filmu nie lubi, ale ona generalnie malo co lubi, wiec to sie nie liczy ![]()
![]() |
#14 | ||
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
W angielskiej wersji ma swietny glos (ta sama osoba co podkladala glos dla "towelie" - recznik - bohater South Parka) ![]() Ale ja lubie shreka jako calosc, nie tylko ze wzgledu na ciasteczkowego ludzika. Shrek jest po prosty swietna bajka ![]() Cytat:
Dialogi tez wypas! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Ja rowniez ogladalem Cuba 2 bardzo dawno temu, ale powiem Wam cos... jedynka lepsza... albo inaczej... ja bym najlepsze motywy z tych dwoch filmow polaczyw w jeden wtedy bylby fajny!
![]() |
|
|