![]() |
Cytat:
Ale jak się głębiej zastanowić - lepsze to niż Kiepscy na Polsacie |
Na Discovery kiedyś puszczano filmy dokumentalne, a nie show... I przykro mi, ale to jest po prostu gówno. Takie samo jak te aukcje i reszta tej popeliny.
BTW: Niejaki Tusk nakazał nie płacić abonamentu. ;] |
Cytat:
Te magazyny to lecą na okrągło. Chcesz dokumentalne - to oglądaj Planete+ tam czasem coś ciekawego się znajdzie |
Cytat:
teraz to trochę kpina :) Cytat:
|
Szkoda mi czasu na to. Reklamy są na 10min+ co 15-20min. Doprowadza mnie to do wściekłości.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zawsze pretekst do guzika MUTE i dźwignięcia dupska z fotela na chwile :) Ostatnio stosowałem ten patent w niedzielę na zemście sithów ;) |
Tak, ale tracisz ten czas. Film, który trwałby np. 2h trwa 3h.
|
Tak ostro oglądam tą TV, że dla star warsów mogą już się poświęcić :P
|
Jest cos takiego jak dekoder z PVR , genialne wszystkie reklamy wyciete jedyna wada to trzeba si poswiecic i obejrzec po emisji z nagrania :P
|
Cytat:
Teraz jest era CI:taktak: Zresztą, nagrywać to co można mieć z neta - po co? Do tego VOB :P |
Cytat:
|
Cytat:
Co najważniejsze jest... i się nie przepłaca :) |
ależ te programy robione przez discovery są wyreżyserowane. nie przywiązywałem do tego uwagi, ale po robieniu na siłę sensacji w takich polskich truckersach, a teraz w gorączce złota to normalnie odpadam.
Hoffmany znowu wzieli się za płukanie. szkoda, że nie ma już poławiaczy krabów z alaski :/ |
Ja na razie zostaje przy Netflixie :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:16. |