![]() |
Cytat:
bo to Nokia 6310i nie widze na obecny rynku lepszego telefonu :P fakt cena mocna (pomijamy wszystkie bajery , gadzety ) w telefonach .... inne zbedne duperele ... |
Cytat:
Cena jak cena. Zejdą wszystkie.:) |
Najlepszy telefon jaki widzialem - NIGDY : nie zawiesza sie, nie gubi zasiegu, nie kasuje lsity ostatnich polaczen, nie robi problemow przy roznego rodzaju eksperymentach. Bateria trzyma dlugo, a glosnik jest chyba najlepszy na swiecie - tak "czystej" rozmowy jeszcze nie prowadzilem...
|
Cytat:
|
Fakt telefon bardzo dobry ;)
|
mam taki tel w domu,ale tylke kasy bym nie dala,one ok. 300zl kosztuja chyba w komisach
|
tyle kasy szok ... ta***380; za tyle idzie kupi***263; n***243;wke 6021 ||
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To przytoczcie argumenty w cyzm ten fon jest lepszy od 6021
- kolorowego wyświetlacza nie ma - mms też nie Więc w czym on taki lepszy ??? |
Niezawodnosc? Genialny glosnik i mikrofon? Dluga zywotnosc na baterii? Bezbledny soft?
Kolorowy wyswietlacz... Przywyczailem sie i ciezko by mi bylo wrocic, ale wcale nie jest niezbedny... MMS nie uzywam wcale... |
Dok***322;adnie jak przedm***243;wca. :tak!:
Mnie telefon s***322;u***380;y wy***322;***261;cznie do rozm***243;w/smsowania, dlatego kryteria wymienione przez Ciebie przemawiaj***261; do mnie ca***322;kowicie. :spoko: Faktem jest, ***380;e starsze nokie z serii "6" nie mia***322;y i chyba nie maj***261; sobie r***243;wnych w tych kryteriach. (6150, 6210, 6310) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:48. |