![]() |
Cytat:
|
Excalibur Electric Lancet.
|
Kiedyś jak jeszcze nie miałem internetu i nie mogłem sprawdzić, zostawiłem myszkę z ciekawości naciśniętą na suwaku idąc robić sobie kawę i sprawdziłem ile to wierszy jest w Excelu :> W tych najnowszych wersjach, o ile mnie pamięć nie myli, limit został mocno rozciągnięty, więc chyba będę musiał zostawić myszkę i iść robić obiad (ale najpierw kupić nowego Office'a, bo od lat OO używam) :hmm:
|
W starych było 2^16-1 w nowych jest 2^20-1 (troche ponad milion).
Zdarzało mi się generować w pracy zrzuty danych z bazy, które nawet w tym nowym Excelu się nie mieściły. Także wcale to nie jest jakiś duży limit. |
W wersjach do 2007 było 65536. Wystarczy wcisnąć End i strzałkę w dół.
|
czak Norris nie dałby rady :nie:
|
Chuch by te obie ciężarówki złączył z półobrotu. :taktak:
|
Dopóki żyje Chuck Norris koniec świata nie nadejdzie - boi się.
|
aleś mnie wystraszył :wow:
myślałem, że nie żyje k***a |
Chuck z półobrotu skończył 75 lat.
:party: |
Cytat:
|
O tak. W półobrocie latka zapierdalają - rzekłbym. :taktak:
|
Chuck Norris jest w 1/8 Indianinem. Nie ma to nic wspólnego z jego przodkami, zjadł po prostu jednego.
Chuck Norris zaskarżył NBC o to, że nazwa Prawo i Porządek są zastrzeżonymi nazwami jego lewej i prawej nogi. Drobnym druczkiem na ostatniej stronie Ksiązki Rekordów Guinnessa jest napisane, że wszystkie rekordy należą do Chucka Norrisa, w reszcie książki są wymienieni ci, którzy się najbardziej zbliżyli. |
Kiedyś Chuck Norris kopnął kogoś z półobrotu tak mocno, że jego stopa nabrała prędkości światła, cofnęła się w czasie i zabiła Amelie Earhart gdy leciała nad Pacyfikiem.
|
Kiedyś Chuck Norris kopnął kogoś z półobrotu tak mocno, że jego stopa nabrała prędkości światła, cofnęła się w czasie i zabiła Amelie Earhart gdy leciała nad Pacyfikiem.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:28. |