![]() |
a ja mam symbol zolnierza. czyli zgine podczas gry w medal of honor ;)
|
bylo, ale zawsze mozna kliknac
mam jakis niezydentywfikowany symbol, pociag (chyba) i kolesia z ubranku pchem, wiec pewnie katastrofa kolejowa z udzialem jakiejs broni chemicznej albo konserwantow do zywnosci || moze zuce palenie? 8 ) edit: wiem, to pierwwsze to chyba statek. czyli: plynac mym jachtem || udeze w transport cocacoli ktora mnie rozpusci || w sumie niezla smierc - zawsze lepiej niz wpasc pod malucha |
Mój starszy ma dociągnąc 97 lat hahahahaha
|
8 czerwca 2062. Zgine chyba na wojnie bo samolot, broń i ogień. Jutro się wieszam i się nie sprawdzi :D
|
2120 ? poje ... ich ? ! Pesymistyczny !
2175 realistyczny ! jeszcze bardziej skretyniałe! To co,k .. u.. r.. w..a przeszło 150 lat pod tlenem ? ? bedę żył ? Brakuje dla mnie symbolu ! Śmierć z rąk Blondynek z Macrovision ! A swoja drogą ciekawe jaka w roku 2120 bedzie wersja SD ? Może 199788 ?? |
Cytat:
|
A ja w 2033. :P
|
Cytat:
|
Cytat:
W 2056 roku spadnie na nas bomba atomowa... Połowa zginie od wybuchu... A druga połowa zginie przez następne 2 lata w skutek promieniowania :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakie to jest stare :|
A zauważyliście, że dużo osób ma rok 2056 -2057 - 2058? :> Bajki i tyle :D |
CYKL REALISTYCZNY
Przewidywana data śmierci: 21 września 2057 Hehe ciekawe kto mnie otruje albo spali ;) |
Przewidywana data śmierci:
17 lutego 2056- koncepcja realistyczna :D a optymistycznie 26 listopada 2077 - fajna data, a ciekwe jest, że moge zginąć przez zabójstwo :D Tak na serio to nie wierzę w takie bajki.... |
O jej!! Umrę za 56 lat :(
CYKL REALISTYCZNY Przewidywana data śmierci: 14 sierpnia 2061 Ale jeszcze mam trochę czasu ;) Chyba, że wcześniej będzie ZAGŁADA nuklearna, przecholuję z alkoholem albo zginę w pożarze ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:54. |