![]() |
Masz moze te Nero. Jesli tak, bardzo bym prosil o przeslanie go na maila...
Mam nagrywarke HP 8x4x32. Dzisiaj probowalem CloneCD. Bez problemu nagral gierke zabezpieczona SD 2 (Settlers 4 PL). Tak w ogole, jesli dobrze poczytacie w sieci, to tak wlasnie mozna obejsc to zabezpieczenie (goscie z Macrovision dali plame :-) he, he, he). |
Cytat:
Jednakze trzeba miec na to przepis - trzeba kupowac bardzo drogie plytki esperanza 700 zielone i miec trudno dostepny (wydany jednynie w 100 egzemplarzach) program do nagrywania plyt NERO. Taka plytke trzeba obedrzeć z zielonej strony az do uzyskania jednolitego koloru. Potem ustawiamy w nero kompilacje 2 sesyjną, (sesja nie moze miec wiecej niz 2 mb) wkladamy tak spreparowana plytke do nagrywarki i wciskamy przycisk FIRE (ang. ognia!) Po okolo tygodniu nero wyswietlii komunikat: "odwroc plyte:1 sesja nagrana pomyslnie: odwroc plyte na druga strone. Tylko nie dotykaj plyty rekami, bo sie sparzysz (najlepiej to zrobic rekawica bokserska) Po chwili ( a dokladniej nazajutrz) plyta bedzie gotowa do uzytku. Pozdro. Gazor |
Do tego sluzy specjalna nagrywarka firmy RiciTeaciYamoPlex, która nie dosc ze nagrywa z szybkoscia 75x to jeszcze moze nagrywac plytke z dwóch stron, lub jednoczesnie dwie plyty zlozone do kupy. Jakby tego bylo malo mozna za jej pomoca natychmiast dokonac wydruku na plytce w trakcie nagrywania. Niestety jest ona dostepna jedynie w sieci sprzedazy TimeWay, ale za to jej cena nie jest wygórowana jedyne 19,900 $ w pieknym kartonowym pudelku. Gratis firma doklada 100 uchwytów do mocowania wypalonych plytek na scianie. Które dzieki temu nie walaja sie po mieszkaniu. Zainteresowanych zakupem prosze o kontakt.
Pozdrawiam. |
najlepiej w piecu
|
Dwustronna Plytka CD
POMOCY!!!!!!!
Mam problem. Nie wiem jak wypalic plytke CD-R z drugiej strony... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:42. |