![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Właśnie usłyszałem jeszcze to:
Einstein, Da Vinci i Lepper umarli i udali się w celu zawalczenia o miejsce w Królestwie Niebieskim, jako że chcąc się tam znaleźć należało udowodnić autentycznosc swojej osobowości. Do bram zbliża się Einstein... Święty Piotr : Kto Ty jesteś? Albert Einstein : Ja jestem Albert Einstein ŚP : Phi, tak to każdy sobie może powiedzieć, musisz mi to udowodnić. AE : OK, to daj mi, starcze, kredę i tablicę. O co poprosil to otrzymał, po czym zaczął wyprowadzać teorię względności. Gdy ujrzał to ŚP rzekł "Wejdź.". Następnie przybył Leonardo Da Vinci... ŚP : Kto Ty jesteś? LDV : Ja jestem Leonardo Da Vinci. ŚP : Phi, tak to każdy sobie może powiedzieć, musisz mi to udowodnić. LDV : OK, to daj mi, starcze, sztalugę, płótno i farby. O co poprosil to otrzymał, po czym zaczął malować obraz. Gdy ujrzał to ŚP rzekł "Wejdź.". Ostatni dotarł Lepper... ŚP : Kto Ty jesteś? AL : Ja jestem Andrzej Lepper. ŚP : Phi, tak to każdy sobie może powiedzieć, musisz mi to udowodnić. AL : Ja jestem Andrzej Lepper. ŚP : Mówię Ci, że musisz to udowodnić. Byli tu już Einstein i Da Vinci i też musieli udowadniać. AL : Einstein? Da Vinci? A kto to? ŚP : Wejdź... |
![]() |
|
|