![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Mam trochę zaległości więc zapodam kilka:
- Chciałbym się ożenić-mówi klient w biurze matrymonialnym. - Moja żona musi być bogata, piękna i wierna. - Kobieta z takimi zaletami musiała by być głupia, żeby za pana wyjść - wyrywa się przyjmujący zgłoszenie. - Może być i głupia. ################################################ Dlaczego tak mało kobiet gra w piłkę nożną? - Bo nie tak łatwo znaleźć jedenaście kobiet, które chciałyby wystąpić w takich samych kostiumach. ################################################ Na wycieczce w Egipcie, podczas zwiedzania piramid, Kowalski znalazł sekretną komnatę, a w niej zakurzoną lampę. Potarł ją i okazało się, że to czarodziejska lampa Alladyna, z której wyskoczył dżin: - Dziękuję ci Panie za uwolnienie mnie z tej pułapki. W dowód wdzięczności mogę spełnić jedno twoje życzenie. - Super! - ucieszył się Kowalski. - Uczyń mnie mistrzem w profesji, której żaden mężczyzna przede mną nie podołał. Dżin skłonił się, wypowiedział zaklęcie i zrobił z Kowalskiego gospodynię domową. ################################################# Ogłoszono konkursy na dyrektora Huty Katowice, zgłosiło się trzech kandydatów: Pytają pierwszego: - Ile dwa razy dwa? - Eee, noo szszszteery Drugi: - Ile dwa razy dwa? - cztery Trzeci - Ile dwa razy dwa? - A ile ma być? Kto został dyrektorem huty? .. .. Zięć Jaroszewicza ############################################### Zakonnica ucząca dzieci w szkole religii zadała im pytanie: "Kiedy człowiek umiera i idzie do nieba, to która część ciała idzie najpierw?" Mała Ania podnosi rękę i mówi: - Wydaje mi się że to będą ręce. - Dlaczego uważasz że to są ręce - docieka zakonnica. - No bo jak człowiek się modli to trzyma ręce złączone i wyciągnięte przed sobą i Pan Bóg bierze tak te ręce i dlatego uważam że to ręce idą pierwsze. - Wspaniała odpowiedź - chwali ją zakonnica. W tym momencie zgłasza się mały Jasio: - Siostro wydaje mi się że to będą nogi. Zakonnica spojrzała na Jasia z najdziwniejszym wyrazem twarzy jaki umiała zrobić i pyta: - Jasiu powiedz nam dlaczego tak uważasz. - Bo ostatnio jak wszedłem do sypialni rodziców w nocy, mama miała nogi w górze i krzyczała "Boże, dochodzę!", i gdyby tata jej nie przyszpilił to byśmy ją stracili, biedaczkę. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|