![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
Sekretarka do szefa:
- Panie dyrektorze, właśnie przyszedł SMS. - Niech wejdzie... Jedzie sobie facet BMW 170 km/h. Zatrzymuje go patrol, podchodzi doń policjant... - Dokumenty proszę, prawo jazdy... - mówi policjant. - Nie mam. - Jak to pan nie ma? Jechał pan 170 km/h i nie pan prawa jazdy? Może w schowku pan ma? - Nie... w schowku mam broń... Gliniarz robi wielkie oczy i mówi: - Proszę otworzyć bagażnik! - Nie mogę... mam tam trupa. Policjant podchodzi do radiowozu, wzywa kryminalke, opowiada co jest grane. Ci przyjeżdżają i podchodzą do kierowcy BMW... - Co to pan wyprawia tutaj? Prosze o dokumenty. Kierowca daje dokumenty bez gadania... - Prosze otworzyć schowek! Kierowca otwiera, schowek jest pusty... - Bagażnik! Równiż bez problemu kierowca pokazuje jego zawartość i jest pusty... Zdenerwowany oficer podchodzi do policjanta: - O co panu do cholery jasnej chodziło, dokumenty ma, nie ma żadnej zasranej broni, ni to zwłok... Na to przerywa mu kierowca BMW: - Tiaaa, za chwile powie panu, że jechałem 170 km/h. Krasnoludki idą przez las. W pewnej chwili widzą, jak wilk napada na Czerwonego Kapturka. - Pomóżmy tej dziewczynce! - mówi jeden z nich. - Dlaczego? Przecież nie jesteśmy z tej bajki. Rozbitek na bezludnej wyspie wyciąga z wody dziewczynę, która dopłynęła do brzegu trzymając się beczki. - Od dawna pan tu żyje? - Od 15 lat. - Sam? - Tak. - No to teraz będzie miał pan to, czego panu najbardziej brakowało... - zagadnęła z sexi uśmieszkiem. - Niemożliwe! - krzyczy rozbitek. - W tej beczce jest piwo?!
LUDZIE NIE POWINNI SIE WYPOWIADAC NA TEMAT NA KTORY NIE MAJA POJECIA Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok. I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego, a profesjonaliści zbudowali Titanica ![]() ![]() |
![]() |
|
|