![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.11.2004
![]() |
Na innym forum, Jakaś laska napisała: Kolega mi poradzil zeby kupic swojemu chlopakowi na gwiazdke komunikator gg ale widze,ze nie cieszy sie on popularnoscia i teraz jestem w kropce.Co moge fajnego kupic z elektroniki? Już w tym momencie wymiękłem ale czytajcie dalej. Oto komentarze:
- Naprawdę jesteś taka tępa czy tylko udajesz? Kup mu bramkę SMS-ową, najlepiej nr 3 - kup mu klawiature... - Coś z elektroniki? Tranzystor MOSFET albo np. rejestr szeregowo-równoległy UCN 5832 - Wibrator elektryczny. Będzie wtedy wesoły i energiczny jak wibrator elektryczny... Teraz z innej beczki, wirusy: TRZEBA SIE LACZYC Z NETEM PRZEZ WiFi! WTEDY ZADNE WIRUSY I ADWARE NIEGROZNE ! BO NIE JESTESCIE WTEDY PODLACZENI BEZPOSREDNIO KABLEM !TYLKO BEZPRZEWODOWO TO WIRUS NIE PRZEJZIE... Niektóre komentarze: - ja rozpalilem ognisko obok komputera i mam firewalla. Kabel przerzucam przez ogien i wirusy moga mi skoczyc aha.. kabel nalezy owinac folia alu, zeby sie nie spalil - A jak masz internet kablowy to trzeba na kablu supełki powiazac, wirusy nie przejda - Oj dzieciaku, dzieciaku! To wlasnie przez kabel wirus nie przejdzie, rozmawialem chora na grype tesciowa przez telefon, dlatego nie zarazilem sie, a wszyscy, ktorzy mieli z nia kontakt osobiscie i bezprzewodowo, sa juz chorzy - Co to jest WiFi? - WirusFinder - a ja jednak podlaczylbym kabel, przynajmniej bym wiedzial ktoredy robale przyszly - kabel przezroczysty najlepiej - Internet bez wirusów kablem też można mieć tylko trzeba prezerwatywę na RJ nałożyć - Jak komp już jest zawirusowany to należy zdjąć wentylatorek z procka i komp zaraze wypoci (wydymi) Poprostu ludzie to nie wiedzą...
|