Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Humor

Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :)

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.02.2005, 16:17   #11
Linux3003
Bywalec

Data rejestracji: 17.11.2004
Linux3003 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Na innym forum, Jakaś laska napisała: Kolega mi poradzil zeby kupic swojemu chlopakowi na gwiazdke komunikator gg ale widze,ze nie cieszy sie on popularnoscia i teraz jestem w kropce.Co moge fajnego kupic z elektroniki? Już w tym momencie wymiękłem ale czytajcie dalej. Oto komentarze:

- Naprawdę jesteś taka tępa czy tylko udajesz? Kup mu bramkę SMS-ową, najlepiej nr 3
- kup mu klawiature...
- Coś z elektroniki? Tranzystor MOSFET albo np. rejestr szeregowo-równoległy UCN 5832
- Wibrator elektryczny. Będzie wtedy wesoły i energiczny jak wibrator elektryczny...

Teraz z innej beczki, wirusy:
TRZEBA SIE LACZYC Z NETEM PRZEZ WiFi! WTEDY ZADNE WIRUSY I ADWARE NIEGROZNE ! BO NIE JESTESCIE WTEDY PODLACZENI BEZPOSREDNIO KABLEM !TYLKO BEZPRZEWODOWO TO WIRUS NIE PRZEJZIE... Niektóre komentarze:

- ja rozpalilem ognisko obok komputera i mam firewalla. Kabel przerzucam przez ogien i wirusy moga mi skoczyc aha.. kabel nalezy owinac folia alu, zeby sie nie spalil
- A jak masz internet kablowy to trzeba na kablu supełki powiazac, wirusy nie przejda
- Oj dzieciaku, dzieciaku! To wlasnie przez kabel wirus nie przejdzie, rozmawialem chora na grype tesciowa przez telefon, dlatego nie zarazilem sie, a wszyscy, ktorzy mieli z nia kontakt osobiscie i bezprzewodowo, sa juz chorzy
- Co to jest WiFi?
- WirusFinder
- a ja jednak podlaczylbym kabel, przynajmniej bym wiedzial ktoredy robale przyszly
- kabel przezroczysty najlepiej
- Internet bez wirusów kablem też można mieć tylko trzeba prezerwatywę na RJ nałożyć
- Jak komp już jest zawirusowany to należy zdjąć wentylatorek z procka i komp zaraze wypoci (wydymi)

Poprostu ludzie to nie wiedzą...

e-mail Im więcej się uczę, tym więcej wiem, im więcej wiem, tym więcej zapomnę
Linux3003 jest offline  

Twoje uprawnienia: