![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
conquer all
Data rejestracji: 10.01.2005
![]() |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
..:: NYC ::..
Data rejestracji: 24.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Dostałem dzisiaj poczta
Kawał szczęścia ... tylko jego przeczytanie może przynieść szczęście! >> Pewnego dnia pewna starsza dama przyszła do Banku z torbą pełna >pieniędzy. >> Podeszła do stanowiska i poprosiła o prywatną rozmowę z prezesem banku, >gdyż chciała otworzyć konto, a "proszę zrozumieć, chodzi o wielka sumę >pieniędzy"... >> Po długotrwałych dyskusjach pozwolono starszej pani spotkać się z >prezesem, bo w końcu nasz klient - nasz pan. >> Prezes spytał o kwotę, jaką starsza pani zamierzala wplacic. Ona zas >odpowiedziala, ze chodzi o 50 milionów EURO. Po czym otworzyla torbe, zeby >go przekonac, iz tak jest w rzeczywistosci. Naturalnie zaciekawiony prezes >pyta o pochodzenie tych pieniedzy. >> "Szanowna pani, jestem zaskoczony iloscia pieniedzy, jaką ma pani przy >sobie! Jak pani tego dokonała?" Klientka na to: "Calkiem prosto. Zakladam >sie". >> "Zaklada sie pani? - pyta prezes - Ale o co?". >> Starsza pani odpowiada: >> Cóz, o wszystko co mozliwe. Na przyklad moge sie z panem zalozyc o 25.000 >EUR,ze panskie jaja sa kwadratowe! >> Prezes zasmial sie glosno i powiedzial: "Przeciez to smieszne! W ten >sposób nie moglaby pani nigdy tak duzo zarobic." >> "Cóz, przeciez powiedzialam, ze w ten sposób zarobilam moje pieniadze. >> Bylby pan gotowy zalozyc sie ze mna?" >> "Alez oczywiscie - odpowiedzial prezes (w koncu szlo o mnóstwo pieniedzy). >> - zakladam sie, o 25.000 EUR, ze moje jaja nie sa kwadratowe." >> Starsza pani odpowiada: "Zaklad stoi, ale ponieważ stawka sa duze >pieniadze, czy moge przyjsc jutro o 10.00 razem z moim prawnikiem, zeby >sprawdzic naocznie i przy swiadku?" >> "Jasne", prezes wykazal zrozumienie. >> Cala noc prezes był niesamowicie nerwowy i spedzil wiele godzin na >sprawdzeniu,czy jego jaja znajduja się w swojej dotychczasowej formie. Z >jednej i drugiej strony.W koncu przy pomocy glupiego testu osiagnal 100- >procentowa pewnosc. >> Wygra ten zaklad ! >> Nastepnego ranka o 10.00 przyszla starsza dama ze swoim prawnikiem do >banku. >> Przedstawila sobie obu panów i powtórzyla, iz chodzi ozaklad, którego >stawka jest 25.000 EUR. Prezes zaakceptowal zaklad,iz jego jaja nie sa >kwadratowe. >> W celu przekonania sie o tym fakcie, poprosila go dama o opuszczenie >spodni. Prezes opuscil spodnie. S >> tarsza pani nachylila ie, spojrzała uwaznie i spytala ostroznie, czy moze >dotknac jaj. >> No dobrze - odpowiedzial prezes. - 25.000 EUR sa tego warte i mogę >zrozumiec, ze chce sie pani do konca przekonac." >> Starsza pani ponownie sie nachylila i wziela "pileczki" w swoje dlonie. >> Wtedy prezes zauważył, ze prawnik zaczyna uderzac glowa w sciane. >> Prezes pyta wiec kobiete: "Co sie stalo z tym pani prawnikiem?" >> Na to ona: "Nic, zalozylam sie z nim tylko o 100.000 EURO, ze dzisiaj >ogodz. 10.00 bede trzymala w dloniach jaja prezesa Banku". |
![]() |
![]() |
|
|