![]() |
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Ale gość :piwo: :piwo: :piwo: http://img191.exs.cx/img191/7488/1hysterical4od.gif |
|
Cytat:
full freestyle ludzie kolo to normalnie ziomus ;) |
Cytat:
jakby nie było jest bardzo miło ... buuuhahahaha .... ^_^ spoko luzik, luzik ... |
nooooooo
cozby rzec koles :spoko: |
ja myśle, że trzeba jakoś tego kolesia uszanować - może jakiś wirtualny pomnik? (banner w necie hehe :P) ||
|
Cytat:
Z innej beczki.... Mąż do żony po skończonym stosunku: - Miałaś orgazm? - Nie miałam, - I co się mówi? - Przepraszam! Kupował facet od rolnika chałupę nad jeziorem. I pyta - Panie, a jak tutaj z komarami? - Noooo... czasem są, ale my znaleźliśmy sposób! - Tak? Jaki? - Nooo.... sadzamy teściową na ławeczce przed chałupą i smarujemy jej twarz miodem. I te komary lecą do niej i jest spokój! - Ale ona się przecież zadrapie na śmierć! - Nieeeee... jest sparaliżowana... Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem, więc poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził: - Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć. Facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekającą nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł, że zaraz dojdzie, więc wystrzelił, żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta: - No i jak było? Facet na to: - Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona narobiła mi na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze. Ksiądz i Siostra zakonna wracają z konwencji kiedy nagle nawala im samochód. Ponieważ awaria jest poważna, zdani oni są na nocowanie w przydrożnym hotelu. Jedyny hotel w okolicy ma wolny tylko jeden pokój, wiec powstaje mały problem. Ksiądz: Siostro, wydaje mi się ze w obecnym przypadku Pan nie będzie miał nam za złe jeśli spędzimy noc w tym samym pokoju. Ja prześpię się na podłodze, Siostra weźmie łóżko... Siostra: myślę że to będzie w porządku... Wiec jak ustalili tak i zrobili. Po 10 minutach.... Siostra: Ojcze jest mi strasznie zimno.... Ksiądz: Dobrze, podam Siostrze koc z szafy... 10 minut później... Siostra: Ojcze, nadal mi strasznie zimno.... Ksiądz: No dobrze, podam Siostrze następny koc... po kolejnych 10 minutach... Siostra: Ojcze, nadal mi strasznie zimno. Nie sądzę aby w tym wypadku Pan miał nam za złe abyśmy zachowali się jak mąż i żona w tę jedyną noc... Ksiądz: masz rację... wstawaj i sama weź sobie ten cholerny koc. Żona do męża - Kochanie, powiedz mi coś słodkiego... - Nie teraz, jestem zajęty. - Kochanie, no powiedz mi coś słodkiego... - Naprawdę, teraz nie mam czasu. - Ale kochanie, chociaż jedno słówko... - "Miód" do ****y nędzy i odpie..ol się! Idzie sobie kobieta z dwójką dzieci ulicą. Nagle podchodzi do niej jakiś facet i pyta: - Czy to są pani dzieci? - Tak - odpowiada kobieta - Aha, bliźniaki pewnie... - Nie dziewczynka ma 12 latek, a chłopiec 7. Dlaczego myśli pan, że to są bliźniaki? - Po prostu nie mogę uwierzyć, że ktoś przeleciał panią dwa razy. Spotyka się ojciec z synem w burdelu: - Ojciec, co ty tu robisz? - A co będę matkę za te parę groszy budził Dwóch facetów po długiej nocy spędzonej w barze nad ranem wsiada do samochodu. Po kilku minutach w okno pasażera stuka stary mężczyzna. - Zobacz, w oknie jest duch! - krzyczy pasażer. Kierowca dodaje gazu, ale twarz nie znika. Przerażony pasażer otwiera okno i pyta: - Czego chcesz? - Macie może papierosy? - pyta stary mężczyzna. Pasażer rzuca przez okno paczkę i krzyczy do kierowcy zamykając ze strachem okno: - Przyspiesz! Kilka minut później uspokojeni zaczynają śmiać się i żartować z poprzedniego strachu. Nagle w oknie znów pojawia się ta sama twarz. - To znowu on! - krzyczy pasażer. Otwiera okno i drżąc ze strachu pyta: - Tak? - Macie ognia? - dopytuje się stary mężczyzna. Pasażer wyrzuca zapalniczkę przez okno i krzyczy: - Przyspiesz jeszcze! Kierowca wciska gaz do podłogi, straszliwa twarz znika z okna. Pasażer z kierowcą powoli dochodzą do siebie po spotkaniu z duchem, kiedy w oknie znowu pojawia się postać tego samego starego mężczyzny. Przerażony pasażer otwiera okno i pyta: - Co znowu? - Może pomóc wam wyjechać z tego błota? Bacę zaproszono w karnawale na bal przebierańców. Pytają się go znajomi, za co się przebierze. - A za łoscypka. - A jak to będzie, baco, za oscypka? - A siedne se w kąciku i bede śmierdzioł. Żona do męża: - Kochanie, jutro są urodziny mojej mamy. Co jej kupimy? Wiem, że chciałaby coś na prąd. - Może krzesło?... na pustyni rozbił sie samolot z polakiem niemcem i ruskiem. po tygodzniu zabrakło pozywienia kazdy musiał zrobic potrawe ale taka żeby sie nie powtarzała. Pierwszy był rusek odciął reke i ugotował - zjedli. drugi był niemiec odciąl noge i zjedli. Trzeci był polak myślał cały wieczór co ma zrobić: - reka juz była, noga też i co teraz?? Wymyslił! podchodzi do niemca i ruska, ściąga spodniei mówi: - po lodzie i spać! idzie polak rusek i niemiec przez las, i trafili na kładkę a obok niej czarownicę, która powiedziała że jak ich wacki będą miały w sumie 50cm to ich przepuści. więc wystawiają przyrodzenia: Rusek:25cm Niemiec-ciut mniej:20cm Polak:5cm no i mieli w sumie to 50 więc ich przepuściła, idą dalej zadowoleni i sie chwalą: rusek: dobrze że miałem to 25cm niemiec: dobrze że miałem to 20cm polak: dobrze że mi stanął: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
ja widze to: |
Cytat:
Wydaje mi sie, ze widza to Ci, ktorzy widzieli obrazek wczesniej i maja go gdzies w tempie na dysku |
|
też tych obrazków nie widzę.
wracając do tematu, niektóre odcinki tego komiksu są świetne ^_^ koleś marnuje swój talent :P http://mp3.wp.pl/i/b/48/48015.jpg |
Losux jest świetny!
|
Losux wymiata czytam komiksy na bierzaco ostatnio wydrukowałem wszystkie i oprawiłem YEAH!
A tera coś na temat ecet dla seniorów Pewien niemiecki producent komputerów chce w tym roku zawojować rynek modelem przeznaczonym dla starszej klienteli. Jego "PC dla seniorów" ma następujące właściwości: 1. Po każdym starcie pojawia się automatycznie na ekranie formularz w Word - Testament.doc 2. Monitor to solidna 42-ka w wersjach od - 6 do +6 dioptrii 3. W już zaistalowanej wersji popularnej gry "Polowanie na kaczki" ptaszyska można też karmić 4. Gra Minesweeper dostępna jest w dwóch wersjach: "Stalingrad" i "Normandia" 5. Głośniki są już fabrycznie ustawione na maksymalny poziom 6. Na wszystkie komponenty firma daje dożywotnią gwarancję 7. Stroną startową po wejściu do internetu jest w zależności od kraju www.radiomaryja.pl lub www.oma-sex.de 8. Myszka ma wmontowany stabilizator, który łagodzi niedogodności związane z chorobą Parkinsona 9. Jeśli we włączonym komputerze przez 15 minut nie dochodzi do kontaktu z klawiaturą, automatycznie powiadamiane jest pogotowie ratunkowe 10. Spłata komputera w ratach jest niestety wykluczona |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:13. |