![]() |
widzę, że nic a nic nie straciłem nie logując się jeszcze w nowym mbanku... to jest żenujące co oni wyprawiają
edyta: niestety nie długo zostanę zmuszony do korzystania z tego gówna :( |
To porównanie do Pokemonów uznałem za kpinę, do czasu aż moim oczom ukazał się Król Przelew :O. Konto w banku mam ale bez dostępu przez internet. Nie miałem pojęcia że takie rzeczy tam się wyprawiają... Jednak pozostanę konserwatywny, lepiej wziąć pieniążki od miłej i urodziwej kasjerki do ręki, niż dostać wirtualne trophy, tym bardziej że nie mam FB'i i nie mógłbym się pochwalić.
Fajny temat, nie spodziewałbym się po takich poważnych instytucjach takich jaj... Straszna wizja przyszłości :) |
Cytat:
To jest pomysł bardzo korzystny dla banku - działa jak systemy zbierania punktów, tyle że tu klient klient nie dostaje w zamian za zbieranie mało, ale dosłownie nic poza wirtualnymi odznakami, czyli plikami graficznymi na swoim koncie... |
Cytat:
|
Achievement unlocked :
- pay $500 in 3 hour period - buy more than 100kg of potatoes with your debit card - use paypass in 10 different shops during one day - spend all your money in one week - earn more than $5000 a month :rotfl: :hahaha: :w00t: jakieś jaja, jak mnie zaczną do tego przymuszać to ponownie ich ukarze :) |
http://www.bankier.pl/wiadomosc/mBan...j-3010118.html
Dobra, to takie szybkie pytanie. :D W którym banku mogę dokonywać przelewów przez internet bez tych idiotycznych zdrapek i bez logowania w postaci wpisywania wybranej litery z hasła? Skrajnie mnie to wkurvia, już na sama myśl o tym. ;) Czyli gdzieś gdzie normalnie można wpisać login i hasło, i gdzie potwierdzenia wykonuje się przez wpisanie kodu przysyłanego SMSem. |
Jak to widze to normalnie mnie watroba sie weseli , zglupieli w tym banku do konca zamiast wzbudzac zaufanie u ludzi zrobili teatrzyk dla nastolatek , propo platnosci internetowych to w aib daja specjalny kalkulator/generator kodow dziala z polaczeniu z twoja karta platnicza bardzo wygodne ;)
|
Cytat:
|
Mam jeszcze Alior Sync. Ich też mam w dupie, jak wróci PayBack to może im zaczne przelewać wynagrodzenie, inaczej mogą sobie wysyłać maile do woli.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |